You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

The customization tool allows you to make color changes in your theme

  •  
  •  
  •  
  •  
  • A kosara még üres!

Tropicalfish Debrecen

TF 'Duplungolt' Bútor Állvány

0 Ft Nettó ár: 0 Ft

A Tropicalfish bútor-család újabb típussal bővült. Ha valaki szeretné, hogy bútora erős és masszív legyen és ez ne csak a kinézetében nyilvánuljon meg, akkor itt vannak a 'Duplungolt Bútorok'.  Az egyediséget tovább hangsúlyozza a több mint 150 rendelhető szín...
A legújabb 'trend' színével kombinált, magasfényű, faerezetes, matt, vagy UNI bevonattal egészült ki a paletta. A bútorlapok élzárását 2mm vastag ABS élléccel készítjük, ami sokkal jobban bírja a külső behatásokat is.
Kiemelt helyre szeretné 'Nano' akváriumát és az íróasztalra már nem fér? Eddig árult állványok csenevésznek tűntek? Itt ez a bútor és egészen megváltozik a véleménye.

Külön Opcióként rendelhető hozzá függeszthető világító testhez szál csiszolt, rozsdamentes acélból 'Tropicalfish Világítótest Tartó Konzol', vagy a zárt akváriumok kedvelőinek szín azonos bútorlapból készített világító test.

   A belső terek kialakításának sok arca van. Ugyanúgy, mint a nálunk rendelhető laminált forgácslapjainknak hogy a modern bútorok és belsőépítészet ideális alapanyagává váljanak.  Neve: Design laminált lap. Különleges ismertetőjele: UV-álló, színtartó, karcálló, hosszú élettartamú, környezetbarát. Mai világunkban már többről szól egy akvárium, mint évtizedekkel ez előt. Egy gyönyörűen megtervezett helyiségben már nincs helye egy oda nem illő állványnak. Egy szép növényes, sügéres, vagy akár tengeri akvárium is akkor mutatja meg igazi arcát, ha egy a helyiség belső dizájnjához harmonizáló bútorra helyezzük.

Rendkívül sok méret és forma közül készítjük el Önnek a legmegfelelőbb bútort. Csak a képzelet szab határt.
Duplungolva, vagyis két bútorlapot összefogatva még erősebbé és teherbíróbbá tesszük az akvárium bútort. Ezzel az eljárással több mint 2.5 szer erősebbé tehetjük az akvárium tartó szekrényünket. Természetesen a megnövekedett anyag vastagsághoz a minőségi ABS éllécek is harmonizálnak.
A bútorhoz rendelhető :
 -állítható és fix lábak
 -több mint 150 színből választható
- az ár csökkentése érdekében lehet sima 1,8cm vastagságú bútorlapból és 0.4mm-es ABS élzárással készülhet
- széles szín- és dekor választék 
- magas keménységi- és kopásállósági értékek 
- magas hő- és vegyi anyag-ellenállóképesség 
- magas színtartóssági értékek 
- hosszú élettartam 
- rendkívül rövid határidő alatt elkészül álmai bútora 

Az ár érdeklődésre, mivel hatalmas szín, extrák és méret választék lehetséges! 

Mennyiségi rendelés esetén kérjen egyedi ajánlatot!

 

Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML nem támogatott!
    Rossz           Jó