You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • A kosara még üres!

Tropicalfish Debrecen

Salifert O2 test - oxigén teszt

4,485 Ft
Nettó ár: 3,531 Ft

A tesztkészlet 50 mérés elvégzésére elegendő.
Próbáljuk meg az édesvíz oxigénszintjét 8 mg/l, vagy afölött tartani, a tengervízé pedig legalább 7 mg/l legyen.

Gyermekek elől elzárva tartjuk!

Fogyasztásra alkalmatlan.

A teszt használata:

1. Mérjünk ki a fecskendővel 5 ml vizet a fiolába.

2. Adjunk hozzá 5 cseppet az O2-1 folyadékból, majd óvatosan kevergessük 20 másodpercig (NE rázd)

3. Adjunk hozzá 5 cseppet az O2-2 folyadékból, majd óvatosan kevergessük 15 másodpercig. A tengervizet 3 percig, az édesvizet 1 percig hagyjuk állni.

4. Adjunk hozzá 5 cseppet az O2-3 folyadékból, minden csepp után kevergessük 5 másodpercig. A színe érdekében várhatunk 1 percet.

5. A tesztfiolát állítsuk a színminta fehér részére, és felülről nézve hasonlítsuk össze. A leginkább hasonló szín a skálán mutatja meg a víz oxigénértékét.

Az O2-1 irritatív. Ha bőrre kerül, bő vízzel le kell öblíteni. Ha szembe kerül, bő vízzel ki kell öblíteni, és orvoshoz fordulni.

Mennyiségi rendelés esetén kérjen egyedi árajánlatot!

Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML nem támogatott!
    Rossz           Jó
Csomag átvétel és ellenőrzése!
Sérüléssel és reklamációval kapcsolatban kizárólag a futárnál felvett kárfelvételi jegyzőkönyvvel tudunk érdemben foglalkozni! Kérjük, hogy minden esetben a futár jelenlétében nyissák ki a csomagot és ellenőrizze a termékek sértetlenségét!
Termék sérülésekor a kárfelvételi jegyzőkönyv hiánya esetén el kell, hogy utasítsuk a kárigényt!
Törékeny és túlméretes csomag és termék szállítása feláras/bútor, akvárium, fénycső, üvegtermék, stb/, amelynek áráról érdeklődjön E-mail-ben, vagy telefonon!

FONTOS!

Minden 10kg-ot meghaladó csomag szállítása esetén, még ha eléri a fizetendő összeg a 30 000.-Ft-ot, és ezáltal ingyenes lenne a szállítása a csomagnak, a túlsúly miatt a szállítási költség ebben az esetben 1690.-Ft.
Téli időjárásra tekintettel a növény rendeléseket "fűtőpatronnal" ellátva postázunk, aminek a plusz költsége 300.-Ft. Abban az esetben, ha rendelt növények összértéke meghaladja az 5000.-Ft-ot, akkor a "fűtőpatron" nem kerül kiszámlázásra.

Kapcsolódó termékek