You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • A kosara még üres!

Tropicalfish Debrecen

Aqua Week M-series K450 APP Control LED 42-62cm világítás

41,539 Ft
Nettó ár: 32,708 Ft

Az AQUA WEEK világítást készítő cég főleg fotóelektronikai világításokat gyárt. Több éves gyártói tapasztalatukat kamatoztatták az akvárium világítások fejlesztésekor.

Magas minőségű LED-ek, alumínium test és APP-os elektronikai vezérlés teszi teljessé az általuk készített M-series-t
A mart alumínium test hűtőbordái és a dimmer-t vezérlés garantálja a rendkívül hosszú élettartamot a LED-ek számára.
Ebbe az M-series AQUA WEEKM-series lámpába már az új applikációs ( Apple és Android rendszerű telefonokra letölthető) vezérelés található. Az applikáción keresztül sokkal professzionálisabban lehet a lámpát beállítani az adott körülményekhez. Választhatunk előre beállított programot, amiben  a LED 'szín csatornák' a gyártó által beállított konfigurációi közül, de ezeket a LED 'szín csatornákat' (zöld, piros, kék, UV-A) egyedileg is tudjuk kalibrálni a saját igényeink szerint.
Az AQUA WEEK M-series K sorozat mart akryl, vagy alumínium lábon áll, amit egy tartó szár segítségével lehet az akvárium szélére erősíteni viszonylag  nagy állítási lehetőséggel. 

A lámpatesteknél és a tartó konzoloknál figyelmesen járjon el a rögzítésnél, a csavarok és anyacsavarok behajtásánál és az imbuszkulcsok használatánál is. Semmiképpen se erőltesse a csavarok, anyacsavarok behajtását, mert az imbuszkulcs és a csavar is sérülhet.

A CNC-vel mart alumínium test tetején kivitelezett hűtőbordák tökéletes passzív hűtést biztosítanak.
Ezt a Full spectrum WRGB LED világítást főleg azok az akvakertészek részesítik előnyben, akik 'szines' növényeket is szeretnének ültetni az akváriumba, mert  ez a fajta FULL spectrum WRGB LED-nek a legtökéletesebb a színvisszaadása. 
Ennek a Full Spectrum LED-nek a CRI(RA) indexe magasabb, mint 85 - (EPISTAR CHIPS)!

Nemcsak a növényeink lesznek színpompásak a világítás alatt, hanem a halak is gyönyörűek lesznek. 
Az AQUA M-series vékonyabb, kompaktabb modell az AQUA PHOENIX-hez képest, így akár kisebb fényerejével LOWTECH akváriumokhoz is tökéletes választás lehet. Természetesen igény szerint a  nagyobb fényerő érdekében többet is el lehet helyezni a világítótestből. Ilyenkor a fényvetés szöge is jobb, mivel az akváriumunkon nagyobb felületet világítunk be.
Az AQUA M-series ÁR/ÉRTÉK/MINŐSÉG szempontjából ideális választás!
Ennek a Full Spectrum LED-nek a CRI(RA) indexe magasabb, mint 90!

Használható édesvízi növényes, halas akváriumokhoz, terráriumokhoz, viváriumokhoz és palodáriumokhoz egyaránt.

Paraméterek:

- Méret: /420x120x17mm/
- Teljesítmény: 28W / 1680lm
- Feszültség: 24V 2A
- LED-ek száma: 36db+6db (EPISTAR CHIPS)
- CRI/RA: 90<
- LED élettartam: 30000h

Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML nem támogatott!
    Rossz           Jó
Csomag átvétel és ellenőrzése!
Sérüléssel és reklamációval kapcsolatban kizárólag a futárnál felvett kárfelvételi jegyzőkönyvvel tudunk érdemben foglalkozni! Kérjük, hogy minden esetben a futár jelenlétében nyissák ki a csomagot és ellenőrizze a termékek sértetlenségét!
Termék sérülésekor a kárfelvételi jegyzőkönyv hiánya esetén el kell, hogy utasítsuk a kárigényt!
Törékeny és túlméretes csomag és termék szállítása feláras/bútor, akvárium, fénycső, üvegtermék, stb/, amelynek áráról érdeklődjön E-mail-ben, vagy telefonon!

FONTOS!

Minden 10kg-ot meghaladó csomag szállítása esetén, még ha eléri a fizetendő összeg a 30 000.-Ft-ot, és ezáltal ingyenes lenne a szállítása a csomagnak, a túlsúly miatt a szállítási költség ebben az esetben 1690.-Ft.