You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • A kosara még üres!

Tropicalfish Debrecen

Bromelia, Tillandsia, Orchidea, moha

0 Ft
Nettó ár: 0 Ft
  • Gyártó: TF

A broméliák Közép- és Dél-Amerika epifita vagy sziklalakó növényei, melyek az orchideákkal és páfrányokkal alkotnak társulást. A fajok kisebb hányada meleg esőerdőkből, nagyobb részük a hűvösebb köderdőkből származik. Levelük rozettában záródik, így víztartó tölcsért képez. Gyökerük kapaszkodásra szolgál. A levelek puhák, zöldek, de egyes fajoké lehet szukkulens jellegű, a levél szélén fogazott. A növények mérete 20 cm-től két méteres nagyságig változhat. Díszítő értéküket a hónapokig virító virágzatuk adja, vagy a fellevelek elszíneződése. Kiváló szobanövények, jól tűrik a száraz klímát, a kisebb fajok pedig terráriumok vagy növényvitrinek díszei lehetnek.
Elsősorban brazíliai fajok és hibridek találhatók: Neoregéliák, Vrieseák és Crypthantusok. 

A rendelésről és árakról vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal.

Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML nem támogatott!
    Rossz           Jó
Csomag átvétel és ellenőrzése!
Sérüléssel és reklamációval kapcsolatban kizárólag a futárnál felvett kárfelvételi jegyzőkönyvvel tudunk érdemben foglalkozni! Kérjük, hogy minden esetben a futár jelenlétében nyissák ki a csomagot és ellenőrizze a termékek sértetlenségét!
Termék sérülésekor a kárfelvételi jegyzőkönyv hiánya esetén el kell, hogy utasítsuk a kárigényt!
Törékeny és túlméretes csomag és termék szállítása feláras/bútor, akvárium, fénycső, üvegtermék, stb/, amelynek áráról érdeklődjön E-mail-ben, vagy telefonon!

FONTOS!

Minden 10kg-ot meghaladó csomag szállítása esetén, még ha eléri a fizetendő összeg a 30 000.-Ft-ot, és ezáltal ingyenes lenne a szállítása a csomagnak, a túlsúly miatt a szállítási költség ebben az esetben 1690.-Ft.