You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • A kosara még üres!

Tropicalfish Debrecen

AquaLine TF MatrixTrop 1l /apró szemű/

3,735 Ft
Nettó ár: 2,941 Ft
  • Gyártó: TF

Forradalmian új szűrőanyag, verhetetlen áron!
A Matrix Trop /apró szemű/ nagy porozitású szűrőanyag, mely nagy hatékonysággal bontja le a nitrogéntartalmú hulladékot.
Minden literes kiszerelés Matrix Trop /apró szemű/ -nagyjából 0.5cm - 1.5cm átmérőjű darabokból áll. 1 liter Matrix Trop kb. 700nm szűrőfelülettel rendelkezik.
A doboz nem tartalmaz szűrőzsákot!!!

Egy normál műanyag szűrőanyag csak a külső felületén 'aktív', míg a Matrix Trop /apró szemű/ külső-és belső makro pórusos felülettel rendelkezik. Ezen ideális méretű felületek segítségével befogadja a nitrifikáló és denitrifikáló baktériumokat egyaránt.
Ez lehetővé teszi a Matrix Trop /apró szemű/ szűrőanyagot, hogy együtt távolítsa el a nitráttal az ammóniát és a nitritet is.

Matrix naturálisan közömbös, és nem bomlik. 
A termék spektrum analízise kimutatta 100x 300x 1000-es nagyításban, hogy egy kategóriában tartozik a piacon lévő legjobb szűrőanyagokkal. Pl. Seachem, vagy Van Gerven.
Nem kell kicserélni, csak megfelelő időközönként alaposan átöblíteni. 
A Matrix kompatibilis minden nedves vagy száraz-nedves típusú szűrőhöz is.

A képek között jól látható a nagy szemű és az apró szemű méret különbsége.

Kiszerelés :
1 liter MatrixTrop /apró szemű/

Mennyiségi rendelés esetén kérjen egyedi ajánlatot!

Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML nem támogatott!
    Rossz           Jó
Csomag átvétel és ellenőrzése!
Sérüléssel és reklamációval kapcsolatban kizárólag a futárnál felvett kárfelvételi jegyzőkönyvvel tudunk érdemben foglalkozni! Kérjük, hogy minden esetben a futár jelenlétében nyissák ki a csomagot és ellenőrizze a termékek sértetlenségét!
Termék sérülésekor a kárfelvételi jegyzőkönyv hiánya esetén el kell, hogy utasítsuk a kárigényt!
Törékeny és túlméretes csomag és termék szállítása feláras/bútor, akvárium, fénycső, üvegtermék, stb/, amelynek áráról érdeklődjön E-mail-ben, vagy telefonon!

FONTOS!

Minden 10kg-ot meghaladó csomag szállítása esetén, még ha eléri a fizetendő összeg a 30 000.-Ft-ot, és ezáltal ingyenes lenne a szállítása a csomagnak, a túlsúly miatt a szállítási költség ebben az esetben 1690.-Ft.
Téli időjárásra tekintettel a növény rendeléseket "fűtőpatronnal" ellátva postázunk, aminek a plusz költsége 300.-Ft. Abban az esetben, ha rendelt növények összértéke meghaladja az 5000.-Ft-ot, akkor a "fűtőpatron" nem kerül kiszámlázásra.

Kapcsolódó termékek