You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • A kosara még üres!

Tropicalfish Debrecen

Sera UV-C System 5W

41,155 Ft Nettó ár: 32,405 Ft

UV rendszer édesvízi és tengeri akváriumokhoz 500 literig.

A Sera UV szűrők egy nagyon hatékony és sokoldalú szűrő melyet akváriumokhoz és kerti tavakhoz is lehet használni. Az UV fény ami szabad szemmel nem látható élőlényekre káros hatású. Amelyik akváriumban UV szűrő van bekötve ott az algák és paraziták megjelenése és szaporodása minimális. Az UV szűrők által szűrt akváriumban biztosítva vannak az életkörülmények halaink és növényeink számára. Megszünteti az akváriumban a „zöld víz” jelenséget és a baktérium túlszaporodást. 

Könnyen a külső szűrőhöz csatlakoztatható. 
A rendszeren keresztül folyó vizet UV sugárral világítja meg ami elpusztítja a kórokozókat a vízben.

Mennyiségi rendelés esetén kérjen egyedi ajánlatot!

Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML nem támogatott!
    Rossz           Jó
Csomag átvétel és ellenőrzése!
Sérüléssel és reklamációval kapcsolatban kizárólag a futárnál felvett kárfelvételi jegyzőkönyvvel tudunk érdemben foglalkozni! Kérjük, hogy minden esetben a futár jelenlétében nyissák ki a csomagot és ellenőrizze a termékek sértetlenségét!
Termék sérülésekor a kárfelvételi jegyzőkönyv hiánya esetén el kell, hogy utasítsuk a kárigényt!
Törékeny és túlméretes csomag és termék szállítása feláras/bútor, akvárium, fénycső, üvegtermék, stb/, amelynek áráról érdeklődjön E-mail-ben, vagy telefonon!

FONTOS!

Minden 10kg-ot meghaladó csomag szállítása esetén, még ha eléri a fizetendő összeg a 30 000.-Ft-ot, és ezáltal ingyenes lenne a szállítása a csomagnak, a túlsúly miatt a szállítási költség ebben az esetben 1690.-Ft.