You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • A kosara még üres!

Tropicalfish Debrecen

Hydor Crystal R 05 Belső-Sarok Szűrő

11,295 Ft Nettó ár: 8,894 Ft

Hydor Crystal 2 szűrő Kétlépcsős rendszerű (mechanikai és vegyi) belső szűrő. Nagy felületű szűrőszivaccsal az intenzív fizikai és biológiai szűrés érdekében. Külön konténerrel a darabos szűrőanyagok részére. Aktív szénnel szállítjuk, de igény szerint más szűrőanyag is használható. Finoman porlasztott levegőt is kevernek a vízhez, így külön levegőztetésre nincs szükség. Mindenfajta akváriumhoz alkalmasak 80-150 literig.


Típus: Crystal 2 
Max. vízforgatás (l/h): 650 
Teljesítmény (W): 10 
Szűrőtérfogat (szivacs): 302cm3 
Szűrődoboz-térfogat: 65cm3 
Javasolt akv. méret (l): 80-150

Mennyiségi rendelés esetén kérjen egyedi ajánlatot!

Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML nem támogatott!
    Rossz           Jó
Csomag átvétel és ellenőrzése!
Sérüléssel és reklamációval kapcsolatban kizárólag a futárnál felvett kárfelvételi jegyzőkönyvvel tudunk érdemben foglalkozni! Kérjük, hogy minden esetben a futár jelenlétében nyissák ki a csomagot és ellenőrizze a termékek sértetlenségét!
Termék sérülésekor a kárfelvételi jegyzőkönyv hiánya esetén el kell, hogy utasítsuk a kárigényt!
Törékeny és túlméretes csomag és termék szállítása feláras/bútor, akvárium, fénycső, üvegtermék, stb/, amelynek áráról érdeklődjön E-mail-ben, vagy telefonon!

FONTOS!

Minden 10kg-ot meghaladó csomag szállítása esetén, még ha eléri a fizetendő összeg a 30 000.-Ft-ot, és ezáltal ingyenes lenne a szállítása a csomagnak, a túlsúly miatt a szállítási költség ebben az esetben 1690.-Ft.

Kapcsolódó termékek