You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • A kosara még üres!

Tropicalfish Debrecen

AQUA WEEK RAPTOR K - D1200 RGB LED világítás

47,990 Ft Nettó ár: 37,787 Ft

Az AQUA WEEK világítást készítő cég főleg fotóelektronikai világításokat gyárt. Több éves gyártói tapasztalatukat kamatoztatták az akvárium világítások fejlesztésekor.
Magas minőségű LED-ek, mart akril láb, alumínium test és professzionális elektronikai vezérlés teszi teljessé az általuk készített világításokat.
A mart alumínium test hűtőbordái és a dimmer-t vezérlés garantálja a rendkívül hosszú élettartamot a LED-ek számára. A mart akril felfogatás állítható konzoljának segítségével szépen illeszkedik az akvárium szélére.
A vezérlő panelon elhelyezett kapcsolók segítségével dimmer-ni tudjuk/folyamatosan nyomva tartjuk/ a LED-eket  /100%-1%-100%/. A ki/be kapcsoló nyomógomb mellett az időzítőt találjuk /6h-8h-10h-12h/
A CNC-vel mart alumínium test tetején kivitelezett hűtőbordák tökéletes passzív hűtést biztosítanak.
A Full spectrum RGB LED világítást főleg azok fogják kedvelni, akik akváriumukban jellemzően nagy mennyiségben zöld növényeket választanak. Azon akvakertészek se mondjanak le erről a világításról, akik 'színes' növényeket is szeretnének az akváriumban, mert  ez a fajta FULL spectrum LED azok színeit is szépen kiemeli. 
Az AQUA RAPTOR vékonyabb, kompaktabb modell az AQUA PHOENIX-hez képest, így akár kisebb fényerejével LOWTECH akváriumokhoz is tökéletes választás lehet. Természetesen igény szerint a  nagyobb fényerő érdekében többet is el lehet helyezni a világítótestből. Ilyenkor a fényvetés szöge is jobb, mivel nagyobb felületet világítunk be az akváriumon.
Az AQUA RAPTOR ÁR/ÉRTÉK/MINŐSÉG szempontjából ideális választás!
Ennek a Full Spectrum LED-nek a CRI(RA) indexe magasabb, mint 85 - (EPISTAR CHIPS)!

Használható édesvízi növényes, halas akváriumokhoz, terráriumokhoz, viváriumokhoz és palodáriumokhoz egyaránt.

Áramszünet és kikapcsolás esetén elveszti az előre beállított paramétereket!
Mivel az armatúra belső energia forrással nem rendelkezik, így az időzítő korrigálása alkalmanként szükséges.

Paraméterek:

- Méret: /1160x100x88mm/
- Ajánlott akvárium: 1190x1300mm
- Teljesítmény: 72W / 6500lm
- Feszültség: 240V
- LED-ek száma: 182db (EPISTAR CHIPS)
- CRI/RA: 85<
- Súly: 2080g
- LED élettartam: 30000h

Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML nem támogatott!
    Rossz           Jó
Csomag átvétel és ellenőrzése!
Sérüléssel és reklamációval kapcsolatban kizárólag a futárnál felvett kárfelvételi jegyzőkönyvvel tudunk érdemben foglalkozni! Kérjük, hogy minden esetben a futár jelenlétében nyissák ki a csomagot és ellenőrizze a termékek sértetlenségét!
Termék sérülésekor a kárfelvételi jegyzőkönyv hiánya esetén el kell, hogy utasítsuk a kárigényt!
Törékeny és túlméretes csomag és termék szállítása feláras/bútor, akvárium, fénycső, üvegtermék, stb/, amelynek áráról érdeklődjön E-mail-ben, vagy telefonon!

FONTOS!

Minden 10kg-ot meghaladó csomag szállítása esetén, még ha eléri a fizetendő összeg a 30 000.-Ft-ot, és ezáltal ingyenes lenne a szállítása a csomagnak, a túlsúly miatt a szállítási költség ebben az esetben 1690.-Ft.

Kapcsolódó termékek