You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • A kosara még üres!

Tropicalfish Debrecen

AQUA WEEK ARK A430 /ADA Style/ - PRO-APP Control LED WRGB világítás

145,449 Ft
Nettó ár: 114,527 Ft

Az AQUA WEEK világítást készítő cég főleg fotóelektronikai világításokat gyárt. Több éves gyártói tapasztalatukat kamatoztatták az akvárium világítások fejlesztésekor.

AQUA WEEK LED lámpák nagy teljesítményű, applikációs ( Apple és Android rendszerű telefonokra letölthető) vezérelhetőségű verziója. Az applikáción keresztül sokkal professzionálisabban lehet a lámpát beállítani az adott körülményekhez. Választhatunk előre beállított programot, amiben  a LED 'szín csatornák' a gyártó által beállított konfigurációi közül, de ezeket a LED 'szín csatornákat' (zöld, piros, kék, UV-A) egyedileg is tudjuk kalibrálni a saját igényeink szerint.

Az ARK A430 - ADA Style lámpa a gyártó csúcsmodelje. A gyártó ebbe a prémium kategóriás lámpába használta elsőnek ezt az /5054WRGB/ EPISTAR LED-et. A világítótest nemcsak a kidolgozás részleteiben, legmagasabb minőségű LED-ekkel, applikációs konfigurálahtóságával nyújtja a maximumot, hanem ár/érték arányával is! A világítás külső burkolat minden egyes részlete, felülete a passzív, hatékony LED hűtésének a szolgálatában áll. A nagy mennyiségű alumínium hűtőbordáknak köszönhetően nincs szükség aktív hűtőventilátorokra.
Az applikáció segítségével szinte korlátlan a világítás konfigurálása. /dimmer funkció, időzítő, előre beállított gyári program, színek egyedi beállítása külön - külön, stb/

A függeszték  része a szettnek. /sodrott acélhuzal/
A lámpatesteknél és a tartó konzoloknál figyelmesen járjon el a rögzítésnél, a csavarok és anyacsavarok behajtásánál és az imbuszkulcsok használatánál is. Semmiképpen se erőltesse a csavarok, anyacsavarok behajtását, mert az imbuszkulcs és a csavar is sérülhet.

Magas minőségű LED-ek, alumínium test és professzionális elektronikai vezérlés teszi teljessé ezt a világítást.
A lámpatest rögzítését sodrott acélhuzal felfogatásával tudjuk az akvárium fölött elhelyezni (a pontos méretekről érdeklődjön kollégánknál).
Ezt a Full spectrum WRGB LED világítást főleg azok az akvakertészek részesítik előnyben, akik 'színes' növényeket is szeretnének ültetni az akváriumban, mert  ez a fajta FULL spectrum WRGB LED-nek a legtökéletesebb a színvisszaadása. Ez az újgenerációs lámpatest már a magas minőségű EPISTAR/CHIPS LED-ek mellett UV-A fény tartományú LED-eket is tartalmaz!
Ennek a Full Spectrum LED-nek a CRI(RA) indexe magasabb, 95A - (EPISTAR CHIPS)!

Nemcsak a növényeknek lesznek pompásak a színei ezalatt a világítás alatt, hanem a halak színei is gyönyörűek. 

Használható édesvízi növényes, halas akváriumokhoz, terráriumokhoz, viváriumokhoz és palodáriumokhoz egyaránt.

Paraméterek:

- Méret: /426x280x66mm/
- Ajánlott akvárium: 450 - 600mm
- Teljesítmény: 120W / 7200lm
- Feszültség: 36V / 4A
- LED-ek száma: 140db + 20db UV-A (EPISTAR CHIPS)
- CRI/RA: 95A<
- IP 44-es 
- LED élettartam: 30000h

Mennyiségi rendelés esetén kérjen egyedi árajánlatot!

Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML nem támogatott!
    Rossz           Jó
Csomag átvétel és ellenőrzése!
Sérüléssel és reklamációval kapcsolatban kizárólag a futárnál felvett kárfelvételi jegyzőkönyvvel tudunk érdemben foglalkozni! Kérjük, hogy minden esetben a futár jelenlétében nyissák ki a csomagot és ellenőrizze a termékek sértetlenségét!
Termék sérülésekor a kárfelvételi jegyzőkönyv hiánya esetén el kell, hogy utasítsuk a kárigényt!
Törékeny és túlméretes csomag és termék szállítása feláras/bútor, akvárium, fénycső, üvegtermék, stb/, amelynek áráról érdeklődjön E-mail-ben, vagy telefonon!

FONTOS!

Minden 10kg-ot meghaladó csomag szállítása esetén, még ha eléri a fizetendő összeg a 30 000.-Ft-ot, és ezáltal ingyenes lenne a szállítása a csomagnak, a túlsúly miatt a szállítási költség ebben az esetben 1690.-Ft.
Téli időjárásra tekintettel a növény rendeléseket "fűtőpatronnal" ellátva postázunk, aminek a plusz költsége 300.-Ft. Abban az esetben, ha rendelt növények összértéke meghaladja az 5000.-Ft-ot, akkor a "fűtőpatron" nem kerül kiszámlázásra.

Kapcsolódó termékek