You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • A kosara még üres!

Tropicalfish Debrecen

AQUA WEEK TANK - Z200 Pro App Control Full Spectrum WRGB LED világítás

65,018 Ft
Nettó ár: 51,196 Ft

Az AQUA WEEK világítást készítő cég főleg fotóelektronikai világításokat gyárt. Több éves gyártói tapasztalatukat kamatoztatták az akvárium világítások fejlesztésekor.

Magas minőségű LED-ek, CNC-vel mart alumínium láb, alumínium test és professzionális elektronikai vezérlés teszi teljessé az általuk készített világításokat.

A gyártó ebbe a lámpába is használja az Aqua Week Ark ADA Style lámpában már ismert prémium kategóriás /5054WRGB/ EPISTAR LED-et. 
A mart alumínium test hűtőbordái és a dimmer-t vezérlés garantálja a rendkívül hosszú élettartamot a LED-ek számára. 
Itt a legújabb generációs AQUA WEEK LED lámpák applikációs ( Apple és Android rendszerű telefonokra letölthető) vezérelhetőséggel. Az applikáción keresztül sokkal professzionálisabban lehet a lámpát beállítani az adott körülményekhez. Választhatunk előre beállított programot, amiben  a LED 'szín csatornák' a gyártó által beállított konfigurációi közül, de ezeket a LED 'szín csatornákat' (zöld, piros, kék, UV-A) egyedileg is tudjuk kalibrálni a saját igényeink szerint.
A CNC-vel mart alumínium test tetején, oldalán kivitelezett hűtő nyílásokon keresztül tökéletes aktív hűtést biztosít a belül elhelyezett nagyon csendes ventilátor. Szálcsiszolt alumínium állványának köszönhetően magasabbra is elhelyezhetjük, mint a hagyományos világításokat.

Ezt a Full spectrum WRGB LED világítást főleg azok az akvakertészek részesítik előnyben, akik 'színes' növényeket is szeretnének ültetni az akváriumban, mert  ennek a fajta FULL spectrum WRGB LED-nek a legtökéletesebb a színvisszaadása. Ez az újgenerációs lámpatest már a magas minőségű EPISTAR/CHIPS LED-ek mellett UV-A fény tartományú LED-eket is tartalmaz!
Az állvány része a szettnek!
Ez a típus a halkan működő / minimális működési hang/ ventilátoroknak köszönhetően mindig optimális üzemi hőmérsékleten tartja a LED-eket a lámpatestben. 
A lámpatesteknél és a tartó konzoloknál figyelmesen járjon el a rögzítésnél, a csavarok és anyacsavarok behajtásánál és az imbuszkulcsok használatánál is. Semmiképpen se erőltesse a csavarok, anyacsavarok behajtását, mert az imbuszkulcs és a csavar is sérülhet.

A Full spectrum WRGB LED világítást főleg azok fogják kedvelni, akik akváriumukban jellemzően nagy mennyiségben zöld növényeket választanak. Azon akvakertészek se mondjanak le erről a világításról, akik 'színes' növényeket is szeretnének az akváriumban, mert  ez a fajta FULL spectrum LED azok színeit is szépen kiemeli. 
Természetesen igény szerint a  nagyobb fényerő érdekében többet is el lehet helyezni a világítótestből. Ilyenkor a fényvetés szöge is jobb, mivel nagyobb felületet világítunk be az akváriumon.

Ennek a Full Spectrum LED-nek a CRI(RA) indexe magasabb, mint 90 - (EPISTAR CHIPS)!

Használható édesvízi növényes, halas akváriumokhoz, terráriumokhoz, viváriumokhoz és palodáriumokhoz egyaránt.

Paraméterek:

- Méret: /400x260x120x33mm/ - állvánnyal együtt
- Ajánlott akvárium: 450x600mm
- Teljesítmény: 70W / 4400lm
- Feszültség: 36V 2.3A
- LED-ek száma: 80db + 6db UV-A (EPISTAR CHIPS)
- CRI/RA: 90<
- LED élettartam: 30000/h

Ez az újgenerációs lámpatest már a magas minőségű EPISTAR/CHIPS LED-ek mellett UV fény tartományú LED-eket is tartalmaz!

Mennyiségi rendelés esetén kérjen egyedi árajánlatot!

Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML nem támogatott!
    Rossz           Jó
Csomag átvétel és ellenőrzése!
Sérüléssel és reklamációval kapcsolatban kizárólag a futárnál felvett kárfelvételi jegyzőkönyvvel tudunk érdemben foglalkozni! Kérjük, hogy minden esetben a futár jelenlétében nyissák ki a csomagot és ellenőrizze a termékek sértetlenségét!
Termék sérülésekor a kárfelvételi jegyzőkönyv hiánya esetén el kell, hogy utasítsuk a kárigényt!
Törékeny és túlméretes csomag és termék szállítása feláras/bútor, akvárium, fénycső, üvegtermék, stb/, amelynek áráról érdeklődjön E-mail-ben, vagy telefonon!

FONTOS!

Minden 10kg-ot meghaladó csomag szállítása esetén, még ha eléri a fizetendő összeg a 30 000.-Ft-ot, és ezáltal ingyenes lenne a szállítása a csomagnak, a túlsúly miatt a szállítási költség ebben az esetben 1690.-Ft.
Téli időjárásra tekintettel a növény rendeléseket "fűtőpatronnal" ellátva postázunk, aminek a plusz költsége 300.-Ft. Abban az esetben, ha rendelt növények összértéke meghaladja az 5000.-Ft-ot, akkor a "fűtőpatron" nem kerül kiszámlázásra.

Kapcsolódó termékek