You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • A kosara még üres!

Tropicalfish Debrecen

Sera CO2 Start

13,054 Ft
Nettó ár: 10,279 Ft

Kedvező áru kezdő készlet a CO2 ellátáshoz a sera CO2-Start ideális a kicsi akváriumokhoz 120 literig. A sera CO2-Start a sera CO2-diffúziós reaktor-ból és sera CO2-Tabs plus-ból tablettákból (20 db tabletta) áll.

A sera CO2-diffúziós reaktor minden használatkor ellenőrzötten 100ml CO2-vel látja el az akváriumot. A CO2 a sera CO2-Tabs plus-ból néhány órán belül a speciális műanyag reaktoron keresztül kerül a vízbe. A sera CO2-Tabs plus feloldódásakor nyomelemek és más fontos anyagok szabadulnak fel, le merülnek és a vízáramlat segítségével egyenletesen eloszlanak a vízben. Így a CO2-t és a többi tápanyagot a növények megfelelően fel tudják venni. 
sera CO2-Start-nak kicsi a helyigénye maximális teljesítmény mellett.

  • - 100%-os gázfelhasználás
  • - gázpalack nélkül
  • - zavaró csövek nélkül
  • - egyszerűen adagolható tablettákkal

Mennyiségi rendelés esetén kérjen egyedi ajánlatot!

Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML nem támogatott!
    Rossz           Jó
Csomag átvétel és ellenőrzése!
Sérüléssel és reklamációval kapcsolatban kizárólag a futárnál felvett kárfelvételi jegyzőkönyvvel tudunk érdemben foglalkozni! Kérjük, hogy minden esetben a futár jelenlétében nyissák ki a csomagot és ellenőrizze a termékek sértetlenségét!
Termék sérülésekor a kárfelvételi jegyzőkönyv hiánya esetén el kell, hogy utasítsuk a kárigényt!
Törékeny és túlméretes csomag és termék szállítása feláras/bútor, akvárium, fénycső, üvegtermék, stb/, amelynek áráról érdeklődjön E-mail-ben, vagy telefonon!

FONTOS!

Minden 10kg-ot meghaladó csomag szállítása esetén, még ha eléri a fizetendő összeg a 30 000.-Ft-ot, és ezáltal ingyenes lenne a szállítása a csomagnak, a túlsúly miatt a szállítási költség ebben az esetben 1690.-Ft.
Téli időjárásra tekintettel a növény rendeléseket "fűtőpatronnal" ellátva postázunk, aminek a plusz költsége 300.-Ft. Abban az esetben, ha rendelt növények összértéke meghaladja az 5000.-Ft-ot, akkor a "fűtőpatron" nem kerül kiszámlázásra.

Kapcsolódó termékek