You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • A kosara még üres!

Tropicalfish Debrecen

AquaLine CO2 tűszelep univerzális csatlakozással

2,990 Ft
Nettó ár: 2,354 Ft
  • Gyártó: TF

Az AquaLine Professzionális CO2 áramlás szabályzó /tűszelep/ segítségével a pontosan tudjuk szabályozni az  akváriumunkba bejuttatott CO2 mennyiségét.
Ha többfelé ágaztatjuk a CO2 adagolásunkat, akkor minden ághoz szükség van egy tűszelepre.
A szelep csatlakoztatását menetes rögzítővel lehet a CO2 csövet csatlakoztatni. A cső méret colos és metrikus szabványnak megfelelhet.
A kép illusztráció és a termék ettől kinézetben minimálisan eltérhet.

Csatlakozás:

- univerzális csavaros csatlakozóval

Mennyiségi rendelés esetén kérjen egyedi árajánlatot!

Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML nem támogatott!
    Rossz           Jó
Csomag átvétel és ellenőrzése!
Sérüléssel és reklamációval kapcsolatban kizárólag a futárnál felvett kárfelvételi jegyzőkönyvvel tudunk érdemben foglalkozni! Kérjük, hogy minden esetben a futár jelenlétében nyissák ki a csomagot és ellenőrizze a termékek sértetlenségét!
Termék sérülésekor a kárfelvételi jegyzőkönyv hiánya esetén el kell, hogy utasítsuk a kárigényt!
Törékeny és túlméretes csomag és termék szállítása feláras/bútor, akvárium, fénycső, üvegtermék, stb/, amelynek áráról érdeklődjön E-mail-ben, vagy telefonon!

FONTOS!

Minden 10kg-ot meghaladó csomag szállítása esetén, még ha eléri a fizetendő összeg a 30 000.-Ft-ot, és ezáltal ingyenes lenne a szállítása a csomagnak, a túlsúly miatt a szállítási költség ebben az esetben 1690.-Ft.
Téli időjárásra tekintettel a növény rendeléseket "fűtőpatronnal" ellátva postázunk, aminek a plusz költsége 300.-Ft. Abban az esetben, ha rendelt növények összértéke meghaladja az 5000.-Ft-ot, akkor a "fűtőpatron" nem kerül kiszámlázásra.

Kapcsolódó termékek