You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • A kosara még üres!

Tropicalfish Debrecen

Neo AQ CO2 Professional System - 2 literes palack, mágnesszelep, diffúzor, Dropchecker, CO2 cső

56,874 Ft
Nettó ár: 44,783 Ft
Az Neo AQ Professional System,t egy komplett CO2 rendszer mágnesszeleppel, amely a dobozból azonnal használatra kész. A szett szíve egy akváriumba tervezett kompakt reduktor, amely integrált mágnesszeleppel, fém buborékszámlálóval és precíziós szeleppel van felszerelve. 
A gyakorlatban bevált minőség.
Az Aquario Professional reduktor a legjobb minőségű termék, az elejétől a végéig kifejezetten az akváriumok igényeire készült. A CO2 adagolás figyelemre méltó pontossága és a gyakorlatban bevált megoldásokat alkalmazó kialakítás jellemzi. A reduktor beépített: buborékszámláló, precíziós szelep, visszacsapó szelep és mágnesszelep, melyek a CO2 készlet legfontosabb elemei.
A reduktor beépített:
- buborékszámláló
- precíziós tűszelep
- visszacsapó szelep
- mágnesszelep
- 2 literes acél palack
- 2,5 méter CO2 cső
- Dropchecker
- CO2 indikátor folyadék
- kulcs a reduktor rögzítéséhez

Két óra mutatja a CO2-rendszer legfontosabb paramétereit: a hengeren belüli nyomást és a reduktor üzemi nyomását. Ennek köszönhetően könnyen megjósolható a palackban lévő gázfogyasztás és leolvasható a nyomáscsökkenés mértéke. A reduktor a legmagasabb műszaki követelményeknek megfelelő fémötvözetből készül, miközben biztosítja alkatrészeinek nagy tartósságát és megbízhatóságát. Ennek köszönhetően a készülék 100%-os tömítettséget és nagy pontosságú gázadagolást biztosít.

Mágnesszelep 
A pH-időzítőhöz/számítógéphez csatlakoztatott mágnesszelep automatikusan be- és kikapcsolja a CO2 betáplálást. Az így beállított adagolás biztosítja a víz biztonságos CO2 szintjét - főként éjszaka, amikor a növények nem vesznek fel szenet, és maga a pH is csökken.
Ha egyszerűbb vezérlést szeretne, akkor akár időkapcsolóval is tudja vezérelni a mágnesszelepet.

Drop Checker - folyamatos CO2
Aquario Drop Checker teszt (folyamatos üveg Co2 teszt), amelyet az akváriumba helyezünk, és amely folyamatosan figyeli a víz széndioxid szintjét és megfelelő színnel jelzi azt.

Üveg befúvó kiváló minőségű üvegből 
Nano-glass CO2 diffúzor kiváló minőségű laboratóriumi üvegből, szinterezett kerámiával. A mikropórusos szinterezett kerámia használatának köszönhetően rendkívül hatékony módon teszi lehetővé a szén-dioxid feloldását az akvárium vízében. A diffúzorok – a piacon lévő többitől eltérően – teljes felületükkel permeteznek gázt, ami a szén-dioxid jobb vízben való oldódását és kisebb veszteségeket eredményez.

Könnyű összeszerelés 
A doboz egy praktikus csavarkulcsot is tartalmaz, amellyel könnyedén rögzítheti a CO2 reduktorát.

Tippek és kérdések az Aquario CO2 készletekkel kapcsolatban: 

 Biztonságos a készlet?
  A készlet teljesen biztonságos és félelem nélkül használható bárhol otthonunkban. A palack ugyanazt a CO2 gázt tartalmazza, mint a napi italokban, például vízben vagy narancsban. Amíg a hengert nem dobják tűzbe, 100%-ban biztonságos.

- Mekkora a henger magassága a reduktorral?
  
A henger teljes magassága a beépített reduktorral együtt 2 literesnél 48 cm, 5 literesnél 59 cm.

- Minden szükséges elemet tartalmaz a készlet?
  
Igen, a készletben benne van minden, ami az egész elindításához szükséges, és még a kulcs is, amivel a reduktort a hengerre csavarjuk :)

- A henger és a szabályozó közötti menetet is tömíteni kell?
  Nem, a reduktor megfelelő tömítéssel van felszerelve, és nem szükséges további tömítést használni.

- A hengerek újra tölthetők?
  
Igen. A palackok nyomáspróbával rendelkeznek és a nálunk vásárolt palackok töltését biztosítjuk.

- Biztonságos a szén-dioxid az akváriumom lakói számára?
  Igen ám, de mint mindenhez, csak a megfelelő adagokban! A túladagolás végzetes az akváriumi állatok számára!
  Emlékeztetni kell arra, hogy a szén-dioxid csökkenti az akvárium víz pH-értékét, és ezzel a paraméterrel tudjuk kiválasztani az optimális szén-dioxid-adagolást.

- Mennyi CO2-t kell hozzáadnom az akváriumba?
  Kezdetben azt javasoljuk, hogy 2 - 3 másodpercenként 1 buborékkal kezdje, és figyelje a pH változásait. Ha a pH-érték változatlan marad, az adag növelhető a kívánt szint eléréséig. 

- El tudom intézni az összeszerelést?
  Ezzel nem lesz gond. A teljes összeszerelés nem tart tovább 10 percnél. Minden munkánk csak arra korlátozódik, hogy a reduktort felcsavarjuk a palackra, vizet öntünk a buborékszámlálóba, rögzítjük a tömlőt a szűkítőhöz és behelyezzük a diffúzort az akváriumba.

Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML nem támogatott!
    Rossz           Jó
Csomag átvétel és ellenőrzése!
Sérüléssel és reklamációval kapcsolatban kizárólag a futárnál felvett kárfelvételi jegyzőkönyvvel tudunk érdemben foglalkozni! Kérjük, hogy minden esetben a futár jelenlétében nyissák ki a csomagot és ellenőrizze a termékek sértetlenségét!
Termék sérülésekor a kárfelvételi jegyzőkönyv hiánya esetén el kell, hogy utasítsuk a kárigényt!
Törékeny és túlméretes csomag és termék szállítása feláras/bútor, akvárium, fénycső, üvegtermék, stb/, amelynek áráról érdeklődjön E-mail-ben, vagy telefonon!

FONTOS!

Minden 10kg-ot meghaladó csomag szállítása esetén, még ha eléri a fizetendő összeg a 30 000.-Ft-ot, és ezáltal ingyenes lenne a szállítása a csomagnak, a túlsúly miatt a szállítási költség ebben az esetben 1690.-Ft.
Téli időjárásra tekintettel a növény rendeléseket "fűtőpatronnal" ellátva postázunk, aminek a plusz költsége 600.-Ft. Abban az esetben, ha rendelt növények összértéke meghaladja az 5000.-Ft-ot, akkor a "fűtőpatron" nem kerül kiszámlázásra.

Kapcsolódó termékek