You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • A kosara még üres!

Tropicalfish Debrecen

Ista Water Plant CO2 Reagens

1,590 Ft Nettó ár: 1,252 Ft

Co2 tartós teszt (CO2 Indikátor) a víz állandó széndioxid mérésére alkalmas. Használatával viszonylag pontosan megállapítható a víz CO2 tartalma. Az indikátor folyadék elszíneződésével tudjuk megállapítani a mért szintet. Az elszíneződés függhet még külső befolyásoló tényezőktől is (pl.:tőzeg)

Az reagenst cseppentsük a (Drop Checker) tartós tesztbe és utána helyezzük az akváriumba a helyes pozícióba. A színskálán tudjuk meghatározni a pontos (pH) értéket. Az indikátor folyadékot két hetente érdemes kicserélni.

Mennyiségi rendelés esetén kérjen egyedi ajánlatot!Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML nem támogatott!
    Rossz           Jó
Csomag átvétel és ellenőrzése!
Sérüléssel és reklamációval kapcsolatban kizárólag a futárnál felvett kárfelvételi jegyzőkönyvvel tudunk érdemben foglalkozni! Kérjük, hogy minden esetben a futár jelenlétében nyissák ki a csomagot és ellenőrizze a termékek sértetlenségét!
Termék sérülésekor a kárfelvételi jegyzőkönyv hiánya esetén el kell, hogy utasítsuk a kárigényt!
Törékeny és túlméretes csomag és termék szállítása feláras/bútor, akvárium, fénycső, üvegtermék, stb/, amelynek áráról érdeklődjön E-mail-ben, vagy telefonon!

FONTOS!

Minden 10kg-ot meghaladó csomag szállítása esetén, még ha eléri a fizetendő összeg a 30 000.-Ft-ot, és ezáltal ingyenes lenne a szállítása a csomagnak, a túlsúly miatt a szállítási költség ebben az esetben 1690.-Ft.