You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • A kosara még üres!

Tropicalfish Debrecen

Ista Water Plant visszacsapó szelep

690 Ft Nettó ár: 543 Ft

Az Ista visszafolyásgátló felveszi a versenyt minőségben a drágább gyártók termékeivel is. A visszacsapó szelep elengedhetetlen kelléke minden CO2 szettnek. Professzionális visszafolyásgátló szelep azoknak jelenthet tökéletes választást, akik pontosan és a haladási irányban kis ellenállású haladást várnak el a szeleptől. Speciális kialakításának köszönhetően szétszedhető, így tisztítható, ezért hosszútávon is pontosan működik. A csöveket 'Hollander' segítségével lehet csatlakoztatni, így nagynyomású CO2 rendszerek ideális visszafolyásgátló szelepe is lehet.

A csöveket 'Hollander' segítségével lehet csatlakoztatni, így nagynyomású CO2 rendszerek ideális visszafolyásgátló szelepe is lehet.
A szelepet néhány cm-re helyezzük el a buborékszámlálótól. 
FONTOS! A CO2 gáz haladási irányát ellenőrizzük a használatkor a visszacsapó szelepen.
A visszacsapó szelepek között különbséget kell tenni CO2 szelep, levegő szelep és víz visszafolyás gátló. A levegő kompresszorok csöve és visszacsapó szelepe nem alkalmas CO2 gázhoz, mivel az molekula sűrűsége kisebb, így a gáz nagy százalékát átereszti. Vásárláskor győződjünk meg róla, hogy ezek a termékek kifejezetten CO2 rendszerekhez lettek gyártva.

Mennyiségi rendelés esetén kérjen egyedi ajánlatot!

Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML nem támogatott!
    Rossz           Jó
Csomag átvétel és ellenőrzése!
Sérüléssel és reklamációval kapcsolatban kizárólag a futárnál felvett kárfelvételi jegyzőkönyvvel tudunk érdemben foglalkozni! Kérjük, hogy minden esetben a futár jelenlétében nyissák ki a csomagot és ellenőrizze a termékek sértetlenségét!
Termék sérülésekor a kárfelvételi jegyzőkönyv hiánya esetén el kell, hogy utasítsuk a kárigényt!
Törékeny és túlméretes csomag és termék szállítása feláras/bútor, akvárium, fénycső, üvegtermék, stb/, amelynek áráról érdeklődjön E-mail-ben, vagy telefonon!

FONTOS!

Minden 10kg-ot meghaladó csomag szállítása esetén, még ha eléri a fizetendő összeg a 30 000.-Ft-ot, és ezáltal ingyenes lenne a szállítása a csomagnak, a túlsúly miatt a szállítási költség ebben az esetben 1690.-Ft.