You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • A kosara még üres!

Tropicalfish Debrecen

Sera Goldy

365 Ft Nettó ár: 287 Ft

Kiegészítő lehetőségek

Lemezes táplálék valamennyi akváriumi és kerti tavi aranyhal napi táplálására. Az aranyhalak kevesebb fehérjét és több könnyen emészthető szénhidrátot igényelnek, mint a meleg vízi halak. A sera goldy spirulinát és búzacsíra lisztet tartalmaz és ezért ideális hideg vízi halaknak az akváriumban vagy a tóban. A sera goldy termékkel történő táplálás ősszel és tavasszal erősíti a halakat, a téli pihenés előtt és után.

A Sera Goldy egy gondosan elkészített lemezes haleledel a kisebb aranyhalaknak beleértve a kényesebb fajokat és más válogatós hidegvízi halakat. A gondosan összeválogatott növényi és állati összetevőkből álló táp 4%-ban tartalmaz gammarus fajokat melyek nyomelemekben és karotinban gazdagok így támogatva a halak növekedését és ellenálóképességét a betegségekkel szemben. A pelyhek süllyedés közben sem veszíti el alakját és állagát, így a víz minőségét sem rontja.

Kiszerelés:

Sera Goldy                                                    Tasakos

Sera Goldy                                                    100 ml

Sera Goldy                                                    250 ml

Sera Goldy                                                    1000 ml

Sera Goldy                                                    10000ml - 2 kg

Mennyiségi rendelés esetén kérjen egyedi ajánlatot!

Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML nem támogatott!
    Rossz           Jó
Csomag átvétel és ellenőrzése!
Sérüléssel és reklamációval kapcsolatban kizárólag a futárnál felvett kárfelvételi jegyzőkönyvvel tudunk érdemben foglalkozni! Kérjük, hogy minden esetben a futár jelenlétében nyissák ki a csomagot és ellenőrizze a termékek sértetlenségét!
Termék sérülésekor a kárfelvételi jegyzőkönyv hiánya esetén el kell, hogy utasítsuk a kárigényt!
Törékeny és túlméretes csomag és termék szállítása feláras/bútor, akvárium, fénycső, üvegtermék, stb/, amelynek áráról érdeklődjön E-mail-ben, vagy telefonon!

FONTOS!

Minden 10kg-ot meghaladó csomag szállítása esetén, még ha eléri a fizetendő összeg a 30 000.-Ft-ot, és ezáltal ingyenes lenne a szállítása a csomagnak, a túlsúly miatt a szállítási költség ebben az esetben 1690.-Ft.

Kapcsolódó termékek