You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • A kosara még üres!

Tropicalfish Debrecen

Sera Cichlid Red XL

10,524 Ft
Nettó ár: 8,286 Ft

Kiegészítő lehetőségek

Vágott táplálék a nagyobb húsevő cichlidák számára.
sera Cichlid Red XL vágott étel, amely gondosan előállított granulátumokból áll, nagyobb, főként húsevő cichlidák és mindenevők számára.
A nagy mennyiségű fehérje az omega-zsírsavak, valamint az asztaxanténben gazdag Haematococcus algákból adódóan a granulátum különösen ízletesek, kitűnő az emészthetőségük és hatásuk egészséges fejlődésre. Az úszó granulátumok sokáig megőrzik alakjukat, és nem szennyezik a vizet.

Kiszerelés:

- 1000ml

- 10000ml

Mennyiségi rendelés esetén kérjen egyedi árajánlatot!

Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML nem támogatott!
    Rossz           Jó
Csomag átvétel és ellenőrzése!
Sérüléssel és reklamációval kapcsolatban kizárólag a futárnál felvett kárfelvételi jegyzőkönyvvel tudunk érdemben foglalkozni! Kérjük, hogy minden esetben a futár jelenlétében nyissák ki a csomagot és ellenőrizze a termékek sértetlenségét!
Termék sérülésekor a kárfelvételi jegyzőkönyv hiánya esetén el kell, hogy utasítsuk a kárigényt!
Törékeny és túlméretes csomag és termék szállítása feláras/bútor, akvárium, fénycső, üvegtermék, stb/, amelynek áráról érdeklődjön E-mail-ben, vagy telefonon!

FONTOS!

Minden 10kg-ot meghaladó csomag szállítása esetén, még ha eléri a fizetendő összeg a 30 000.-Ft-ot, és ezáltal ingyenes lenne a szállítása a csomagnak, a túlsúly miatt a szállítási költség ebben az esetben 1690.-Ft.
Téli időjárásra tekintettel a növény rendeléseket "fűtőpatronnal" ellátva postázunk, aminek a plusz költsége 300.-Ft. Abban az esetben, ha rendelt növények összértéke meghaladja az 5000.-Ft-ot, akkor a "fűtőpatron" nem kerül kiszámlázásra.

Kapcsolódó termékek