You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • A kosara még üres!

Tropicalfish Debrecen

Sera Daphnia Snack Professional

2,110 Ft Nettó ár: 1,661 Ft

Kiegészítő lehetőségek

A magban lévő 60% Daphnia miatt, a Sera Daphnia Snack Professional különösen alkalmas az anyagcsere erősítésére. Az ásványi anyagokban és ballasztanyagokban gazdag kis rákok kiváló táplálékforrást jelentenek a halaknak.
Rövid áztatás után a gyengéden extrudált rögzítő chips-ek könnyen csatlakoztathatók az akvárium üvegéhez. A halak lelkesen veszik fel ezeket apránként, és így izgalmas megfigyelési lehetőségeket tesznek lehetővé. A gyorsan süllyedő chips-ek kiválóan alkalmasak minden alsó lakó táplálására.
A könnyen emészthető snack színezékektől és tartósítószerektől teljesen mentes.

Mennyiségi rendelés esetén kérjen egyedi ajánlatot!

Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML nem támogatott!
    Rossz           Jó
Csomag átvétel és ellenőrzése!
Sérüléssel és reklamációval kapcsolatban kizárólag a futárnál felvett kárfelvételi jegyzőkönyvvel tudunk érdemben foglalkozni! Kérjük, hogy minden esetben a futár jelenlétében nyissák ki a csomagot és ellenőrizze a termékek sértetlenségét!
Termék sérülésekor a kárfelvételi jegyzőkönyv hiánya esetén el kell, hogy utasítsuk a kárigényt!
Törékeny és túlméretes csomag és termék szállítása feláras/bútor, akvárium, fénycső, üvegtermék, stb/, amelynek áráról érdeklődjön E-mail-ben, vagy telefonon!

FONTOS!

Minden 10kg-ot meghaladó csomag szállítása esetén, még ha eléri a fizetendő összeg a 30 000.-Ft-ot, és ezáltal ingyenes lenne a szállítása a csomagnak, a túlsúly miatt a szállítási költség ebben az esetben 1690.-Ft.

Kapcsolódó termékek