You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • A kosara még üres!

Tropicalfish Debrecen

Sera Vipan Baby

1,230 Ft Nettó ár: 969 Ft

Kiegészítő lehetőségek

Nevelő táplálék elevenszülő fogaspontyok és szájköltő fajok növendékhalai számára. A sera vipan baby ikrázó fajok növedékhalai számára is megfelelő, ha elérik egy újszülött fogasponty méretét. A sera vipan baby gazdag nyers rostokban és ezáltal serkenti a bélműködést. A magas kalciumtartalom segíti a csontváz növekedését.

A Sera Vipan Baby gondosan elkészített lemezes ivadék haleledel melynek lágyabb granulátumai kifejezetten növendék halaknak készült melyek a víz felszínéről  táplálkoznak A tápban található omega zsírsav, fehérje, alga, nyomelemek és karotin hozzájárul a növendék halak egészségéhez, növekedéséhez és az élénk színek kialakulásához. A pelyhek süllyedés közben sem veszíti el alakját és állagát, így a víz minőségét sem rontja.

Kiszerelés:

Sera Vipan Baby                                                        50 ml (30g)

Sera Vipan Baby                                                       100 ml (56g)

Sera Vipan Baby                                                       2000 ml (1,3 kg) 


Mennyiségi rendelés esetén kérjen egyedi ajánlatot!

Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML nem támogatott!
    Rossz           Jó
Csomag átvétel és ellenőrzése!
Sérüléssel és reklamációval kapcsolatban kizárólag a futárnál felvett kárfelvételi jegyzőkönyvvel tudunk érdemben foglalkozni! Kérjük, hogy minden esetben a futár jelenlétében nyissák ki a csomagot és ellenőrizze a termékek sértetlenségét!
Termék sérülésekor a kárfelvételi jegyzőkönyv hiánya esetén el kell, hogy utasítsuk a kárigényt!
Törékeny és túlméretes csomag és termék szállítása feláras/bútor, akvárium, fénycső, üvegtermék, stb/, amelynek áráról érdeklődjön E-mail-ben, vagy telefonon!

FONTOS!

Minden 10kg-ot meghaladó csomag szállítása esetén, még ha eléri a fizetendő összeg a 30 000.-Ft-ot, és ezáltal ingyenes lenne a szállítása a csomagnak, a túlsúly miatt a szállítási költség ebben az esetben 1690.-Ft.

Kapcsolódó termékek