You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • A kosara még üres!

Tropicalfish Debrecen

Sera Micron

1,355 Ft Nettó ár: 1,067 Ft

Porfinomságú növendék táplálék valamennyi ikrarakó faj növendékhalai számára, egy újszülött elevenszülő fogasponty (6 mm) méretéig. Fiatal tengeri halak, artemia naupliák és ebihalak számára szintén alkalmas.

A Sera Micron egy ivadék haleledel mely a legkisebb és legkényesebb édes és sós vízi állatok (halak, kétéltűek, garnélák) számára is kitűnő választás. Ez a por finomra vágott eledel melyben 50%-ban spirulina algát és 16%-ban krillt tartalmaz tökéletesen elősegíti a halakat növekedésükben a betegséggel szembeni ellenállásukban és a színük kialakulásában. A víz minőségét nem rontja és könnyen emészthető a halak számára.

Kiszerelés:

Sera Micron50 ml 

Mennyiségi rendelés esetén kérjen egyedi ajánlatot!

Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML nem támogatott!
    Rossz           Jó
Csomag átvétel és ellenőrzése!
Sérüléssel és reklamációval kapcsolatban kizárólag a futárnál felvett kárfelvételi jegyzőkönyvvel tudunk érdemben foglalkozni! Kérjük, hogy minden esetben a futár jelenlétében nyissák ki a csomagot és ellenőrizze a termékek sértetlenségét!
Termék sérülésekor a kárfelvételi jegyzőkönyv hiánya esetén el kell, hogy utasítsuk a kárigényt!
Törékeny és túlméretes csomag és termék szállítása feláras/bútor, akvárium, fénycső, üvegtermék, stb/, amelynek áráról érdeklődjön E-mail-ben, vagy telefonon!

FONTOS!

Minden 10kg-ot meghaladó csomag szállítása esetén, még ha eléri a fizetendő összeg a 30 000.-Ft-ot, és ezáltal ingyenes lenne a szállítása a csomagnak, a túlsúly miatt a szállítási költség ebben az esetben 1690.-Ft.

Kapcsolódó termékek