You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • A kosara még üres!

Tropicalfish Debrecen

Sera Cichlids Sticks

6,495 Ft Nettó ár: 5,114 Ft

Kiegészítő lehetőségek

A sera cichlids Sticks finom, nem színezett alap táplálék a cichlidák és más nagy halak számára. A sera kutatás már a kiválasztásnál és a nyersanyag-összetételnél különösen ügyel a cichlidák speciális igényeire. A sera gyártási technika garantálja a táplálék jó emészthetőségét.

A Sera Cichlids Sticks egy gondosan elkészített nagyobb méretű haleledel, mindenevő sügérek számára beleértve a Dél Afrikai fajokat is és más nagyobb testű halakat. A haleledel amellett, hogy könnyen emészthető és ízletes a halak számára nagy mennyiségben tartalmaz proteint, búzacsírát, és Omega zsírsavakat. Kiegyensúlyozott vitamin tartalma védi és megőrzi a halak egészségét és élénkségét. A lebegő darabok nem megőrzik állagukat és nem rontják a víz minőséget.

 Kiszerelés:

Sera Sera Cichlids Sticks                                                      1000 ml

Sera Sera Cichlids Sticks                                                      10000ml - 2kg


Mennyiségi rendelés esetén kérjen egyedi ajánlatot!

Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML nem támogatott!
    Rossz           Jó
Csomag átvétel és ellenőrzése!
Sérüléssel és reklamációval kapcsolatban kizárólag a futárnál felvett kárfelvételi jegyzőkönyvvel tudunk érdemben foglalkozni! Kérjük, hogy minden esetben a futár jelenlétében nyissák ki a csomagot és ellenőrizze a termékek sértetlenségét!
Termék sérülésekor a kárfelvételi jegyzőkönyv hiánya esetén el kell, hogy utasítsuk a kárigényt!
Törékeny és túlméretes csomag és termék szállítása feláras/bútor, akvárium, fénycső, üvegtermék, stb/, amelynek áráról érdeklődjön E-mail-ben, vagy telefonon!

FONTOS!

Minden 10kg-ot meghaladó csomag szállítása esetén, még ha eléri a fizetendő összeg a 30 000.-Ft-ot, és ezáltal ingyenes lenne a szállítása a csomagnak, a túlsúly miatt a szállítási költség ebben az esetben 1690.-Ft.

Kapcsolódó termékek