You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • A kosara még üres!

Tropicalfish Debrecen

Sera Guppy Gran

2,025 Ft Nettó ár: 1,594 Ft

Kiegészítő lehetőségek

A sera Guppy Gran speciális takarmány növényevők részére mint a guppi és más kis halak. A gondos kidolgozás és a hozzávalók elősegítik a ragyogó színeket, az egészséges növekedést, az erős immunrendszert, a termékenységet és a vitalitás.

A Sera Guppy Gran egy granulátumból álló gondosan elkészített haleledel főleg növényevő halak részére, akik a víz középső részén táplálkoznak. A gondosan összeválogatott hozzávalók, mint a spirulina alga elősegítik az emésztést és a mozgékonyságot, ami más hasonló halak számára is ideális választás. A lassan süllyedő granulátumok a vízben gyorsan megpuhulnak így könnyű elfogyasztani a halak számára ugyanakkor mindvégig megtartja állagát és alakját így nem rontja a víz minőségét.

Kiszerelés:

Sera Guppy Gran                                                      100 ml

Sera Guppy Gran                                                      250 ml 


Mennyiségi rendelés esetén kérjen egyedi ajánlatot!

Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML nem támogatott!
    Rossz           Jó
Csomag átvétel és ellenőrzése!
Sérüléssel és reklamációval kapcsolatban kizárólag a futárnál felvett kárfelvételi jegyzőkönyvvel tudunk érdemben foglalkozni! Kérjük, hogy minden esetben a futár jelenlétében nyissák ki a csomagot és ellenőrizze a termékek sértetlenségét!
Termék sérülésekor a kárfelvételi jegyzőkönyv hiánya esetén el kell, hogy utasítsuk a kárigényt!
Törékeny és túlméretes csomag és termék szállítása feláras/bútor, akvárium, fénycső, üvegtermék, stb/, amelynek áráról érdeklődjön E-mail-ben, vagy telefonon!

FONTOS!

Minden 10kg-ot meghaladó csomag szállítása esetén, még ha eléri a fizetendő összeg a 30 000.-Ft-ot, és ezáltal ingyenes lenne a szállítása a csomagnak, a túlsúly miatt a szállítási költség ebben az esetben 1690.-Ft.

Kapcsolódó termékek