You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • A kosara még üres!

Tropicalfish Debrecen

Sera Bloodworm Snack Professional

2,536 Ft
Nettó ár: 1,997 Ft

Minden díszhal, változatos táplálásának ideális kiegészítője.

A magban lévő (60%) szúnyoglárvák mennyisége miatt a Sera Bloodworm Snack Professional gyakorlatilag ellenállhatatlan a halak számára. A tápanyag-kiegészítő még olyan állatokat is vonz, amelyek egyébként meglehetősen vonakodnak és félénkek. Rövid áztatás után a gyengéden extrudált rögzítő chips-ek könnyen csatlakoztathatók az akvárium üvegéhez. A halak lelkesen veszik fel ezeket apránként, és így izgalmas megfigyelési lehetőségeket tesznek lehetővé. A gyorsan süllyedő chips-ek kiválóan alkalmasak minden alsó lakó számára.
A könnyen emészthető snack színezékektől és tartósítószerektől teljesen mentes.
Kiszerelés: 100ml

Mennyiségi rendelés esetén kérjen egyedi árajánlatot!Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML nem támogatott!
    Rossz           Jó
Csomag átvétel és ellenőrzése!
Sérüléssel és reklamációval kapcsolatban kizárólag a futárnál felvett kárfelvételi jegyzőkönyvvel tudunk érdemben foglalkozni! Kérjük, hogy minden esetben a futár jelenlétében nyissák ki a csomagot és ellenőrizze a termékek sértetlenségét!
Termék sérülésekor a kárfelvételi jegyzőkönyv hiánya esetén el kell, hogy utasítsuk a kárigényt!
Törékeny és túlméretes csomag és termék szállítása feláras/bútor, akvárium, fénycső, üvegtermék, stb/, amelynek áráról érdeklődjön E-mail-ben, vagy telefonon!

FONTOS!

Minden 10kg-ot meghaladó csomag szállítása esetén, még ha eléri a fizetendő összeg a 30 000.-Ft-ot, és ezáltal ingyenes lenne a szállítása a csomagnak, a túlsúly miatt a szállítási költség ebben az esetben 1690.-Ft.
Téli időjárásra tekintettel a növény rendeléseket "fűtőpatronnal" ellátva postázunk, aminek a plusz költsége 300.-Ft. Abban az esetben, ha rendelt növények összértéke meghaladja az 5000.-Ft-ot, akkor a "fűtőpatron" nem kerül kiszámlázásra.

Kapcsolódó termékek