You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • A kosara még üres!

Tropicalfish Debrecen

Salifert NO3 test - nitrát teszt

4,690 Ft
Nettó ár: 3,693 Ft

A tesztkészlet 60 mérésre elegendő.
Tengeri akváriumokban a túl magas nitrátszint erős algásodást okozhat, de nitrátmentes vízben nem érzik jól magukat a korallok.
Ezért a nitrátot mindig mérjük salifert tesztel és tartsuk 1 mg/l érték körül.

A teszt az alábbi vizek tesztelésére alkalmas:

- tengeri akváriumok vize

- édesvíz ( vezetékes víz, ozmo víz)

- kerti tavak vize

- édesvízi akváriumok vize

Gyermekek elől elzárva tároljuk!

A teszt 18 Celsius fok feletti hőmérsékletű vízzel működik megfelelően. Amennyiben a tesztelni kívánt víz ennél hidegebb 10 percig helyezzük a mintát szoba hőmérsékletre.

A teszt használata:

1. A mellékelt fecskendővel mérjünk ki 1 ml vizet a teszt fiolába.

2. Tegyünk hozzá 4 cseppet a NO3-1 feliratú folyadékból.

3. Majd tegyünk egy csapott mérőkanálnyi port az NO3-2 feliratú edényből. Majd óvatosan keverjük 30 másodpercen keresztül. 3 percet várakozzunk.

4. A tesztfiolát állítsuk a színminta fehér részére és hasonlítsuk össze felülről nézve a teszt és a színkártya színeit. És a leginkább hasonlító szín alatti szám mutatja a víz nitrát értékét.

Amennyiben az érték 10 mg/l alatt van, lehetőség van pontosabb meghatározásra is. A tesztfiola tartalmát ebben az esetben, szemmagasságban tartva, mögé helyezve a színmintát hasonlóképpen megkeressük a legközelebb eső színt és a leolvasott értéket 10-el elosztva, megkapjuk a keresett nitrát értéket mg/l-ben kifejezve.

Mennyiségi rendelés esetén kérjen egyedi árajánlatot!

Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML nem támogatott!
    Rossz           Jó
Csomag átvétel és ellenőrzése!
Sérüléssel és reklamációval kapcsolatban kizárólag a futárnál felvett kárfelvételi jegyzőkönyvvel tudunk érdemben foglalkozni! Kérjük, hogy minden esetben a futár jelenlétében nyissák ki a csomagot és ellenőrizze a termékek sértetlenségét!
Termék sérülésekor a kárfelvételi jegyzőkönyv hiánya esetén el kell, hogy utasítsuk a kárigényt!
Törékeny és túlméretes csomag és termék szállítása feláras/bútor, akvárium, fénycső, üvegtermék, stb/, amelynek áráról érdeklődjön E-mail-ben, vagy telefonon!

FONTOS!

Minden 10kg-ot meghaladó csomag szállítása esetén, még ha eléri a fizetendő összeg a 30 000.-Ft-ot, és ezáltal ingyenes lenne a szállítása a csomagnak, a túlsúly miatt a szállítási költség ebben az esetben 1690.-Ft.
Téli időjárásra tekintettel a növény rendeléseket "fűtőpatronnal" ellátva postázunk, aminek a plusz költsége 300.-Ft. Abban az esetben, ha rendelt növények összértéke meghaladja az 5000.-Ft-ot, akkor a "fűtőpatron" nem kerül kiszámlázásra.

Kapcsolódó termékek