You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • A kosara még üres!

Tropicalfish Debrecen

JBL NO3 Nitrát teszt

5,990 Ft
Nettó ár: 4,717 Ft
  • Gyártó: JBL

Gyors teszt az édesvízi / tengeri vízi akváriumokban és a tavakban a nitrát tartalom meghatározására.

Meghatározza az optimális nitrátértéket az ideális növénynövekedés vagy az édesvízi és a tengervízben lévő algák lehetséges okainak meghatározásához.

Mikor kell használni: új édesvízi akvárium létrehozásához: hetente egyszer. A tengeri vízzel történő első beállításhoz hetente egyszer. Zöld algák esetén.
A csomag tartalma: 2 reagens, 2 üvegcsésze csavaros kupakkal, fecskendő, adagoló kanál, komparátor blokk és színskála.

Egészséges akvárium / egészséges tó a természethez közeli feltételek mellett tartásához./
A megfelelő vízértékek a halállománytól és az akváriumban / tóban lévő növényektől függenek. Még ha a víz tisztának is látszik, de szennyezett lehet. A rossz értékek esetén az akváriumban / tavakban a betegségek vagy algák jelennek meg. Az egészséges akvárium / tó fenntartásához a természethez közeli feltételek mellett fontos a vízértékek rendszeres ellenőrzése és adaptálása. 
A nitrát az akváriumban / tóban található mineralizáció végterméke. Még viszonylag magas koncentrációban is nem toxikus a halak számára, de kedvezőtlenül befolyásolja a növények növekedését és a több halfaj jólétét. Továbbá a túl magas nitrát tartalom elősegíti a nemkívánatos algák növekedését, ha a foszfát a vízben és a nitrátban is jelen van. 

Ajánlott nitrát értékek: 
Édesvízi akvárium (közösségi akvárium): 0-50 mg / l 
Malawi-tó / Tanganyika-tó akvárium: 0-50 mg / l 
Növényes akvárium kevés halakkal (aquascaping): 10-30 mg / l 
Tengeri akvárium: 0-50 mg / l 20 mg / l 
Tó: 0-10 mg / l. 

Mennyiségi rendelés esetén kérjen egyedi árajánlatot!

Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML nem támogatott!
    Rossz           Jó
Csomag átvétel és ellenőrzése!
Sérüléssel és reklamációval kapcsolatban kizárólag a futárnál felvett kárfelvételi jegyzőkönyvvel tudunk érdemben foglalkozni! Kérjük, hogy minden esetben a futár jelenlétében nyissák ki a csomagot és ellenőrizze a termékek sértetlenségét!
Termék sérülésekor a kárfelvételi jegyzőkönyv hiánya esetén el kell, hogy utasítsuk a kárigényt!
Törékeny és túlméretes csomag és termék szállítása feláras/bútor, akvárium, fénycső, üvegtermék, stb/, amelynek áráról érdeklődjön E-mail-ben, vagy telefonon!

FONTOS!

Minden 10kg-ot meghaladó csomag szállítása esetén, még ha eléri a fizetendő összeg a 30 000.-Ft-ot, és ezáltal ingyenes lenne a szállítása a csomagnak, a túlsúly miatt a szállítási költség ebben az esetben 1690.-Ft.
Téli időjárásra tekintettel a növény rendeléseket "fűtőpatronnal" ellátva postázunk, aminek a plusz költsége 300.-Ft. Abban az esetben, ha rendelt növények összértéke meghaladja az 5000.-Ft-ot, akkor a "fűtőpatron" nem kerül kiszámlázásra.

Kapcsolódó termékek