You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • A kosara még üres!

Tropicalfish Debrecen

JBL Proflora Start 80 Szet

4,300 Ft Nettó ár: 3,386 Ft
  • Gyártó: JBL

JBL Proflora Start 80 Szet komplett növénytápsó program.

1. lépés: 
AquaBasis Plus: számos módon segíti elő a növények gyökérzetének növekedését: A válogatott természetes tőzegek enyhén savas közeget teremtenek, és a tápanyagokat a növények számára felvehetővé teszik. A különleges agyag-granulátum tápanyag-depóként működik: hiány esetén tápanyagot bocsát ki, többlet esetén pedig megköt. Az ásványi hordozóanyag megbízható nyomelem-ellátást biztosít. A vas kifejezetten a növények gyökereinek számára előkészített granulátum-formában. Erősen porózus ásványi granulátum a talajlakó baktériumok lehető legoptimálisabb megtelepedése érdekében. 
Használat: 
A 2,5 literes zacskó tartalma egy kb. 60 cm hosszú akvárium berendezéséhez elegendő, az 5 literes zacskó pedig egy kb. 80-100 cm-eshez. Nagyobb akváriumokhoz többet használjunk. Az akvárium fenekén egy kb. 2 cm magas, egyenletes réteget alakítsunk ki. Erre kerüljön a kb. 3-4 cm magas, 2-3 mm nagyságú szemcsékből álló sóderréteg. A víz feltöltésekor lapos tányért, üveglapot vagy más lapos tárgyat helyezzünk a víz útjába, hogy ne keveredjen fel az elkészített talaj. Végül ültessük be a növényeket. 
2. lépés:
Ferropol: tápoldat, mely a növények levelein keresztül szívódik fel: tartalmaz minden alap-tápanyagot, vasat, nyomelemeket (pl. kálium, réz, mangán, bór). Minden nyomelem kelát-formában van jelen, így védve vannak az oxidáció ellen. Használat: Adagolás: a flakon kupakjának külső ürege: 10 l vízhez, a kupak belseje: 30 l-re. Hetente-kéthetente ugyanilyen mennyiségben ismételendő. 
3. lépés: 
Ferropol 24: A hosszú távra előre nem adagolható nyomelemeket napi adagolásban biztosítja. Kiküszöböli a hiánybetegségeket, még az igényesebb akváriumi növényeknek is optimális fejlődést biztosít. Foszfát- és nitrátmentes. Használat: Minden reggel, a világítás felkapcsolása után egy cseppet adagoljunk 50 liter akváriumvízhez. Különösen gyorsan növő és vörös levelű növényekhez, erős megvilágítás vagy szűrés (pl. csepegtető szűrő) esetén kétszeres mennyiséget adagoljunk. Ötlet: 
A növények kielégítő növekedéséhez megfelelő világítás is szükséges. A JBL Solar fénycső-sorozata a növények szükségleteinek figyelembe vételével készült. 

Tartalma: 80-as készlet (kb. 50-80 literes, 50-60 cm hosszú akváriumhoz): 2,5 l Aqua Basis, 100 ml Ferropol, 10 ml Ferropol 24

Mennyiségi rendelés esetén kérjen egyedi ajánlatot!

Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML nem támogatott!
    Rossz           Jó
Csomag átvétel és ellenőrzése!
Sérüléssel és reklamációval kapcsolatban kizárólag a futárnál felvett kárfelvételi jegyzőkönyvvel tudunk érdemben foglalkozni! Kérjük, hogy minden esetben a futár jelenlétében nyissák ki a csomagot és ellenőrizze a termékek sértetlenségét!
Termék sérülésekor a kárfelvételi jegyzőkönyv hiánya esetén el kell, hogy utasítsuk a kárigényt!
Törékeny és túlméretes csomag és termék szállítása feláras/bútor, akvárium, fénycső, üvegtermék, stb/, amelynek áráról érdeklődjön E-mail-ben, vagy telefonon!

FONTOS!

Minden 10kg-ot meghaladó csomag szállítása esetén, még ha eléri a fizetendő összeg a 30 000.-Ft-ot, és ezáltal ingyenes lenne a szállítása a csomagnak, a túlsúly miatt a szállítási költség ebben az esetben 1690.-Ft.

Kapcsolódó termékek