You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • A kosara még üres!

Tropicalfish Debrecen

Nesaea Gold - A.A. steril

1,990 Ft Nettó ár: 1,567 Ft

LIMITÁLT KIADÁS!

Az egyik legszebb új akvárium növény. 
A Nesaea crassicaulis fajok 'arany' fajtája Afrikában honos. Nesaea pedicellata 'Golden' néven is ismert.
Gyakran összetévesztik az Ammania nemzetség fajaival hasonló megjelenése miatt.
A magas megvilágítási követelmények ellenére az egyik leginkább ajánlott növény, amelyet az akváriumba kell helyezni - szépsége és érdekes sárga színe miatt (akváriumi növények között ritkán fordul elő).
Levelei gyenge fényviszonyok között konyak színt kapnak. Az alsó levelek nem szeretik az árnyékot, és fényhiány esetén meghalhatnak. Az Ammánia fajokkal ellentétben szárai sárga színűek.
A szárak 40-50 cm magasak, a levelekkel együtt 8-15 cm szélesek az akváriumban.Könnyen szaporíthatjuk, ha levágjuk az oldalhajtásokat, amelyeket a földbe ültetünk.
A jó megvilágítás mellett a növekedés legjobb feltétele a lágy és enyhén savas víz.

Vegye ki a növényt a pohárból, és alaposan öblítse le folyó vízzel. Ezután ossza szét kis (1-2 cm-es) csomókba és kis távolságra szakítsa meg. Ahogy növekszik, homogén nagy növények csoportját hozza létre.
Steril tenyésztésből származó növény - csigák, paraziták és algák mentes. Kiváló minőségű folyékony gél tápanyagként lett felhasználva, amelynek köszönhetően gyorsan felveszi az akváriumba.

Tartás: Nehéz
Típus: Stem növény
Eredet: Afrika
Növekedési ütem: Közepes-gyors
Magasság: 30-50cm
Fény igény: Közepes - erős

Mennyiségi rendelés esetén kérjen egyedi ajánlatot!

Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML nem támogatott!
    Rossz           Jó
Csomag átvétel és ellenőrzése!
Sérüléssel és reklamációval kapcsolatban kizárólag a futárnál felvett kárfelvételi jegyzőkönyvvel tudunk érdemben foglalkozni! Kérjük, hogy minden esetben a futár jelenlétében nyissák ki a csomagot és ellenőrizze a termékek sértetlenségét!
Termék sérülésekor a kárfelvételi jegyzőkönyv hiánya esetén el kell, hogy utasítsuk a kárigényt!
Törékeny és túlméretes csomag és termék szállítása feláras/bútor, akvárium, fénycső, üvegtermék, stb/, amelynek áráról érdeklődjön E-mail-ben, vagy telefonon!

FONTOS!

Minden 10kg-ot meghaladó csomag szállítása esetén, még ha eléri a fizetendő összeg a 30 000.-Ft-ot, és ezáltal ingyenes lenne a szállítása a csomagnak, a túlsúly miatt a szállítási költség ebben az esetben 1690.-Ft.

Kapcsolódó termékek