You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • A kosara még üres!

Tropicalfish Debrecen

Anubias barteri 'Coffeefolia' - Tropica

4,588 Ft
Nettó ár: 3,613 Ft

Anubias barteri 'coffeefolia' egy nagyon szép, és könnyen tartható növény. Az  Anubias barteri-nek egy alacsonyabb változata. Jellemző erre a növényre a levél ívek közötti erős bordázat, és az új levelek vöröses-barna színe. A színek kombinációja és a levél alakja teszi vonzó ezt az alfajt. Nagy és kis akváriumokban egyaránt kitűnő választás. Gyakran virágzik a víz alatt, de magot nem terem. Anubias fajok úgy tűnnek, hogy lassan nőnek,de növekedés felgyorsul, ha hozzászokott a vízalatti közeghez, mivel ezt a növényt a Tropica /más növény termesztő is/ párás közegben, és nem 'submers' módon nevelik. Növényevő halaknál is sikeresen tartható.

Tartás: Könnyű
Típus: Rizoma

Eredet: Termesztett
Növekedési ütem: Lassú
Magasság: 10-30cm
Fény igény: Alacsony
Co2 igény: Alacsony


Mennyiségi rendelés esetén kérjen egyedi ajánlatot!

Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML nem támogatott!
    Rossz           Jó
Csomag átvétel és ellenőrzése!
Sérüléssel és reklamációval kapcsolatban kizárólag a futárnál felvett kárfelvételi jegyzőkönyvvel tudunk érdemben foglalkozni! Kérjük, hogy minden esetben a futár jelenlétében nyissák ki a csomagot és ellenőrizze a termékek sértetlenségét!
Termék sérülésekor a kárfelvételi jegyzőkönyv hiánya esetén el kell, hogy utasítsuk a kárigényt!
Törékeny és túlméretes csomag és termék szállítása feláras/bútor, akvárium, fénycső, üvegtermék, stb/, amelynek áráról érdeklődjön E-mail-ben, vagy telefonon!

FONTOS!

Minden 10kg-ot meghaladó csomag szállítása esetén, még ha eléri a fizetendő összeg a 30 000.-Ft-ot, és ezáltal ingyenes lenne a szállítása a csomagnak, a túlsúly miatt a szállítási költség ebben az esetben 1690.-Ft.
Téli időjárásra tekintettel a növény rendeléseket "fűtőpatronnal" ellátva postázunk, aminek a plusz költsége 600.-Ft. Abban az esetben, ha rendelt növények összértéke meghaladja az 5000.-Ft-ot, akkor a "fűtőpatron" nem kerül kiszámlázásra.

Kapcsolódó termékek