You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • A kosara még üres!

Tropicalfish Debrecen

Anubias gracilis - Tropica

2,640 Ft
Nettó ár: 2,079 Ft

Nyugat Afrika ad otthont számos Anubias fajnak, beleértve a gracilis-t is.
5-10cm hosszú levelei teszik elegánssá az Anubias gracilis-t. Ez a rendkívűl szívós  növény tökéletes választás, akár kezdő akvaristák számára is. Ha a gracilis-t elültetjük az aljzatba, akkor oda kell figyelni arra, hogy a rizómát ne fedjük be a talajjal, mert az rohadáshoz vezet és elpusztul a növény. A legjobb választás, ha a dekorra kötözzük, vagy rögzítjük valamilyen módon. Az akváriumba helyezéskor vegyük figyelembe, hogy a gracilis szívesen kinő a vízfelszín fölé.

Tartás: Könnyű
Típus: Rizoma
Eredet: Afrika
Növekedési ütem: Lassú
Magasság: 10-20cm
Fény igény: Alacsony
Co2 igény: Alacsony

Mennyiségi rendelés esetén kérjen egyedi ajánlatot!

Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML nem támogatott!
    Rossz           Jó
Csomag átvétel és ellenőrzése!
Sérüléssel és reklamációval kapcsolatban kizárólag a futárnál felvett kárfelvételi jegyzőkönyvvel tudunk érdemben foglalkozni! Kérjük, hogy minden esetben a futár jelenlétében nyissák ki a csomagot és ellenőrizze a termékek sértetlenségét!
Termék sérülésekor a kárfelvételi jegyzőkönyv hiánya esetén el kell, hogy utasítsuk a kárigényt!
Törékeny és túlméretes csomag és termék szállítása feláras/bútor, akvárium, fénycső, üvegtermék, stb/, amelynek áráról érdeklődjön E-mail-ben, vagy telefonon!

FONTOS!

Minden 10kg-ot meghaladó csomag szállítása esetén, még ha eléri a fizetendő összeg a 30 000.-Ft-ot, és ezáltal ingyenes lenne a szállítása a csomagnak, a túlsúly miatt a szállítási költség ebben az esetben 1690.-Ft.
Téli időjárásra tekintettel a növény rendeléseket "fűtőpatronnal" ellátva postázunk, aminek a plusz költsége 300.-Ft. Abban az esetben, ha rendelt növények összértéke meghaladja az 5000.-Ft-ot, akkor a "fűtőpatron" nem kerül kiszámlázásra.

Kapcsolódó termékek