You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • A kosara még üres!

Tropicalfish Debrecen

Ludwigia arcuata - I.F. cserepes

985 Ft
Nettó ár: 776 Ft
  • Gyártó: TF

A növénynek kis hosszúkás levelei vannak. Nagyszerű bármelyen akváriumhoz. Gyönyörű narancs-zöld színű, jó kontrasztot jelent az akváriumban található zöld növények számára. Nincs külön követelmény, és gyorsan alkalmazkodik az akvárium körülményeihez.
Meghálálja a sok fényt. Az akvárium közepén érdemes neki helye kialakítani. Könnyen tartható , csodás növény.

A hosszúkás, keskeny levelek jellegzetes narancssárga színűek. A rendszeresen vágott csomó nagyon sűrűvé válik és könnyen alakítható. Az erősebb megvilágítás elősegíti a levelek vörös elszíneződését. 

A Ludwigia arcuata-t régóta használjuk az akvarisztikában, ami az USA északi részéről származik. Igényesebb fajtához tartozik. Magasságából adódóan középre és hátra ültessük. Ha a növény teljes pompáját szeretnénk élvezni, akkor erős, intenzív fény és CO2 adagolás szükséges. Az intenzív gondoskodás után erősödnek meg színei. Szaporítani úgy lehet, hogy a növény felső harmadát levágjuk és vissza ültetjük.
Az áru jellegéből adódóan a készletek végesek, így előfordulhat, hogy nem mindig van raktáron.

Tartás: Közepes
Típus: Stem növény
Eredet: Észak Amerika
Növekedési ütem: Közepes
Magasság: 15-30cm
Fény igény: Magas
Víz pH: 5,0 - 7,0

Mennyiségi rendelés esetén kérjen egyedi ajánlatot!

Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML nem támogatott!
    Rossz           Jó
Csomag átvétel és ellenőrzése!
Sérüléssel és reklamációval kapcsolatban kizárólag a futárnál felvett kárfelvételi jegyzőkönyvvel tudunk érdemben foglalkozni! Kérjük, hogy minden esetben a futár jelenlétében nyissák ki a csomagot és ellenőrizze a termékek sértetlenségét!
Termék sérülésekor a kárfelvételi jegyzőkönyv hiánya esetén el kell, hogy utasítsuk a kárigényt!
Törékeny és túlméretes csomag és termék szállítása feláras/bútor, akvárium, fénycső, üvegtermék, stb/, amelynek áráról érdeklődjön E-mail-ben, vagy telefonon!

FONTOS!

1990.-Ft /0 - 10 kg súlyú küldeményekre vonatkozik!/
/10 kg felett 1690.-Ft túlsúly fizetendő!/
Minden 10kg-ot meghaladó csomag szállítása esetén, még ha eléri a fizetendő összeg a 30 000.-Ft-ot, és ezáltal ingyenes lenne a szállítása a csomagnak, a túlsúly miatt a szállítási költség ebben az esetben 1690.-Ft.
Téli időjárásra tekintettel a növény rendeléseket "fűtőpatronnal" ellátva postázunk, aminek a plusz költsége 600.-Ft. Abban az esetben, ha rendelt növények összértéke meghaladja az 5000.-Ft-ot, akkor a "fűtőpatron" nem kerül kiszámlázásra.

Kapcsolódó termékek