You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • A kosara még üres!

Tropicalfish Debrecen

Egeria densa - Tropica

1,057 Ft
Nettó ár: 832 Ft

Ez a kozmopolita növény remek választás akár kezdőknek is, de minden akváriumba is tehető, ahol szeretnénk, hogy hamarabb beálljon egy kívánt biológiai egyensúly. A szárak egész gyorsan növekednek és akár a 30-100cm magasságot is elérhetik. A növekedési üteme nagyban függ a világítás erősségétől. A gyors növekedése révén hamarabb tudják hasznosítani a tápanyagot, mint az algák, így az algásodás megelőzéséhez is hozzájárul. A növény kis mennyiségben antibiotikumot termel mely segítséget nyújthat a kék-algák megjelenésekor. Kedvezőtlen körülmények között halványodik a színe és vékonyodnak a szárak.
A vágott töveknek egy kerámia gyűrűben történik a szállítása és elhelyezése.
Tartás: Könnyű
Típus: Stem növény
Eredet: Több kontinensen megtalálható
Növekedési ütem: Gyors
Magasság: 20-30+cm
Fény igény: Alacsony
Co2 igény: Alacsony

Mennyiségi rendelés esetén kérjen egyedi ajánlatot!

Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML nem támogatott!
    Rossz           Jó
Csomag átvétel és ellenőrzése!
Sérüléssel és reklamációval kapcsolatban kizárólag a futárnál felvett kárfelvételi jegyzőkönyvvel tudunk érdemben foglalkozni! Kérjük, hogy minden esetben a futár jelenlétében nyissák ki a csomagot és ellenőrizze a termékek sértetlenségét!
Termék sérülésekor a kárfelvételi jegyzőkönyv hiánya esetén el kell, hogy utasítsuk a kárigényt!
Törékeny és túlméretes csomag és termék szállítása feláras/bútor, akvárium, fénycső, üvegtermék, stb/, amelynek áráról érdeklődjön E-mail-ben, vagy telefonon!

FONTOS!

Minden 10kg-ot meghaladó csomag szállítása esetén, még ha eléri a fizetendő összeg a 30 000.-Ft-ot, és ezáltal ingyenes lenne a szállítása a csomagnak, a túlsúly miatt a szállítási költség ebben az esetben 1690.-Ft.

Kapcsolódó termékek