You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • A kosara még üres!

Tropicalfish Debrecen

Eleocharis acicularis - Tropica nagy dobozos

0 Ft
Nettó ár: 0 Ft

A Tropica Dán növény termesztő cég újítása, ami a nagyobb mennyiségű növényt felhasználók számára lehet kedvezőbb. Egy 10x15cm nagyságú fém hálóra van növesztve. Felhasználható egyszerűen úgy is, hogy egyben lerakja az akvárium aljára és finoman a tövek közé szórja az adott aljzatot, vagy a töveket óvatosan csipesszel külön - külön beülteti, így kedvezőbben alakul az ára, mintha adagonként vásárolja meg.

Az Acicularis magasabb vízinövény, mint a Parvula. A mérete elérheti a 20cm-t is. Az Eleocharis Acicularis apró, talaj mentén futó új hajtásokat hoz csoportosan az anyatőhöz. Ha viszonylag hamar szép, összefüggő gyepszőnyeget szeretnénk, akkor egymástól nem messze ültessük kis csomóba. Nagyon mutatós középtéri növény.

Tartás: Könnyű

Kiszerelés: 10x15cm-es rácson

Típus: előtér és közép növény
Eredet: Világszerte
Növekedési ütem: Közepes
Fény igény: Közepes
CO2 igény: Közepes 

Mennyiségi rendelés esetén kérjen egyedi ajánlatot!

Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML nem támogatott!
    Rossz           Jó
Csomag átvétel és ellenőrzése!
Sérüléssel és reklamációval kapcsolatban kizárólag a futárnál felvett kárfelvételi jegyzőkönyvvel tudunk érdemben foglalkozni! Kérjük, hogy minden esetben a futár jelenlétében nyissák ki a csomagot és ellenőrizze a termékek sértetlenségét!
Termék sérülésekor a kárfelvételi jegyzőkönyv hiánya esetén el kell, hogy utasítsuk a kárigényt!
Törékeny és túlméretes csomag és termék szállítása feláras/bútor, akvárium, fénycső, üvegtermék, stb/, amelynek áráról érdeklődjön E-mail-ben, vagy telefonon!

FONTOS!

Minden 10kg-ot meghaladó csomag szállítása esetén, még ha eléri a fizetendő összeg a 30 000.-Ft-ot, és ezáltal ingyenes lenne a szállítása a csomagnak, a túlsúly miatt a szállítási költség ebben az esetben 1690.-Ft.
Téli időjárásra tekintettel a növény rendeléseket "fűtőpatronnal" ellátva postázunk, aminek a plusz költsége 300.-Ft. Abban az esetben, ha rendelt növények összértéke meghaladja az 5000.-Ft-ot, akkor a "fűtőpatron" nem kerül kiszámlázásra.

Kapcsolódó termékek