You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • A kosara még üres!

Tropicalfish Debrecen

Proserpinaca palustris 'Cuba' - Tropica steril

1,990 Ft Nettó ár: 1,567 Ft

A Proserpinaca egy10-30+cm magas és 5-10cm széles, gyönyörű stem növény. A steril dobozos növény a fejlődés első szakaszában apró zöld, fűrészfogas levelekkel rendelkezik. Akváriumba kiültetve alakúl ki könnyen felismerhető, gyönyörű tűszerű levelei. Jó fényviszonyok mellett levelei vöröses-réz színűek lesznek.
Dobozos növényeink laboratóriumi körülmények között nevelt növények. A teljesen steril környezetben nevelt növények mentesek mindenféle betegségektől, kórokozóktól, csigától, planáriától és természetesen algától is. A dobozokban nevelt steril növények néhány hétig maradhatnak, de fontos, hogy a dobozt csak felhasználás előtt nyissuk ki, mert a zselés közegben a penészgombák rendkívül gyorsan szaporodnak! Használat előtt mossuk le a zselét a növényről és kis darabokra szétválasztva azonnal ültethető.
Tartás: Nehéz
Típus: Stem növény
Eredet: Dél Amerika
Növekedési ütem: Közepes
Magasság: 10-30+cm
Fény igény: Magas
Co2 igény: Magas

Mennyiségi rendelés esetén kérjen egyedi ajánlatot!

Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML nem támogatott!
    Rossz           Jó
Csomag átvétel és ellenőrzése!
Sérüléssel és reklamációval kapcsolatban kizárólag a futárnál felvett kárfelvételi jegyzőkönyvvel tudunk érdemben foglalkozni! Kérjük, hogy minden esetben a futár jelenlétében nyissák ki a csomagot és ellenőrizze a termékek sértetlenségét!
Termék sérülésekor a kárfelvételi jegyzőkönyv hiánya esetén el kell, hogy utasítsuk a kárigényt!
Törékeny és túlméretes csomag és termék szállítása feláras/bútor, akvárium, fénycső, üvegtermék, stb/, amelynek áráról érdeklődjön E-mail-ben, vagy telefonon!

FONTOS!

Minden 10kg-ot meghaladó csomag szállítása esetén, még ha eléri a fizetendő összeg a 30 000.-Ft-ot, és ezáltal ingyenes lenne a szállítása a csomagnak, a túlsúly miatt a szállítási költség ebben az esetben 1690.-Ft.