You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • A kosara még üres!

Tropicalfish Debrecen

Sagittaria subulata - A.A. steril

1,998 Ft
Nettó ár: 1,573 Ft

Sagittaria kiváló, igénytelen, előtérben lévő növény, amelynek rövid futói kompakt csoportot alkotnak. Az akváriumi növényekkel való megfelelő ültetése érdekében helyezze el az egyes töveket 2-4 centiméter távolságra. Ez a növény problémákat okozhat, mivel bizonyos körülmények között váratlanul 50 cm magasra nőhet.  Az akváriumban hosszú virágszálat szabadíthat fel a felszín felé, és apró, fehér virágok képződnek közvetlenül a víz felszínén.

Vegye ki a növényt a pohárból, és alaposan öblítse le folyó vízzel. Ezután ossza szét kis (1-2 cm-es) csomókba és kis távolságra szakítsa meg. Ahogy növekszik, homogén nagy növények csoportját hozza létre.
Steril tenyésztésből származó növény - csigák, paraziták és algák mentes. Kiváló minőségű folyékony gél tápanyagként lett felhasználva, amelynek köszönhetően gyorsan felveszi az akváriumba.

Tartás: Könnyű

Típus: Előtér-Közép-Háttér növény
Eredet: Dél Amerika
Növekedési ütem: Gyors
Magasság: 5-30+cm
Fény igény: AlacsonyMennyiségi rendelés esetén kérjen egyedi ajánlatot!

Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML nem támogatott!
    Rossz           Jó
Csomag átvétel és ellenőrzése!
Sérüléssel és reklamációval kapcsolatban kizárólag a futárnál felvett kárfelvételi jegyzőkönyvvel tudunk érdemben foglalkozni! Kérjük, hogy minden esetben a futár jelenlétében nyissák ki a csomagot és ellenőrizze a termékek sértetlenségét!
Termék sérülésekor a kárfelvételi jegyzőkönyv hiánya esetén el kell, hogy utasítsuk a kárigényt!
Törékeny és túlméretes csomag és termék szállítása feláras/bútor, akvárium, fénycső, üvegtermék, stb/, amelynek áráról érdeklődjön E-mail-ben, vagy telefonon!

FONTOS!

Minden 10kg-ot meghaladó csomag szállítása esetén, még ha eléri a fizetendő összeg a 30 000.-Ft-ot, és ezáltal ingyenes lenne a szállítása a csomagnak, a túlsúly miatt a szállítási költség ebben az esetben 1690.-Ft.

Kapcsolódó termékek