You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • A kosara még üres!

Tropicalfish Debrecen

Floscopa scandens - HL steril

1,900 Ft Nettó ár: 1,496 Ft
  • Gyártó: HL

Ázsiából importált és egy nagyon jó akváriumi növény. Erős könnyű, lágyabb vizet, savas vagy semleges pH-t és jó CO2-ellátást igényel. Az F.scandens megnövekedett számú oldalsó hajtást növeszt a levágott szárakon, amelyek a szaporításhoz dugványként használhatók. Az élénkzöld szín gyönyörűen kontrasztos a sötét háttérrel, illetve a vöröses és barnás növényekkel szemben. Remek növény a holland vagy a Tonina stílusú akváriumokhoz.

Tartás: Könnyű
Típus: Háttér növény
Eredet: India
Növekedési ütem: Gyors
Magasság: 30-70cm
Fény igény: Közepes/erős
CO2 igény: Közepes

Mennyiségi rendelés esetén kérjen egyedi ajánlatot!

Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML nem támogatott!
    Rossz           Jó
Csomag átvétel és ellenőrzése!
Sérüléssel és reklamációval kapcsolatban kizárólag a futárnál felvett kárfelvételi jegyzőkönyvvel tudunk érdemben foglalkozni! Kérjük, hogy minden esetben a futár jelenlétében nyissák ki a csomagot és ellenőrizze a termékek sértetlenségét!
Termék sérülésekor a kárfelvételi jegyzőkönyv hiánya esetén el kell, hogy utasítsuk a kárigényt!
Törékeny és túlméretes csomag és termék szállítása feláras/bútor, akvárium, fénycső, üvegtermék, stb/, amelynek áráról érdeklődjön E-mail-ben, vagy telefonon!

FONTOS!

Minden 10kg-ot meghaladó csomag szállítása esetén, még ha eléri a fizetendő összeg a 30 000.-Ft-ot, és ezáltal ingyenes lenne a szállítása a csomagnak, a túlsúly miatt a szállítási költség ebben az esetben 1690.-Ft.

Kapcsolódó termékek