You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • A kosara még üres!

Tropicalfish Debrecen

Pogostemon stellata - Tropica

1,990 Ft Nettó ár: 1,567 Ft

A Pogostemon stellata Ázsia és Ausztrália különleges növénye egyedi formájával és színével. Szára 20-60cm magas és 10cm széles, ami nehezen tartható akváriumokban. Az erős fény és CO2 adagolás szinte követelmény ennek a növénynek a tartásához. Sápadt levelek micro tápanyag hiányára utalnak. Az üzletekben leginkább mocsaras körülmények között nevelt alacsony, tömött formában kapható. A víz alatt teljesen megújul és akkor fedi fel igazi pompáját.
Tartás: Nehéz
Típus: Stem  növény
Eredet: Ázsia-Ausztrália
Növekedési ütem: Közepes
Magasság: 15-30+cm
Fény igény: Magas
Co2 igény: Magas

Mennyiségi rendelés esetén kérjen egyedi ajánlatot!

Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML nem támogatott!
    Rossz           Jó
Csomag átvétel és ellenőrzése!
Sérüléssel és reklamációval kapcsolatban kizárólag a futárnál felvett kárfelvételi jegyzőkönyvvel tudunk érdemben foglalkozni! Kérjük, hogy minden esetben a futár jelenlétében nyissák ki a csomagot és ellenőrizze a termékek sértetlenségét!
Termék sérülésekor a kárfelvételi jegyzőkönyv hiánya esetén el kell, hogy utasítsuk a kárigényt!
Törékeny és túlméretes csomag és termék szállítása feláras/bútor, akvárium, fénycső, üvegtermék, stb/, amelynek áráról érdeklődjön E-mail-ben, vagy telefonon!

FONTOS!

Minden 10kg-ot meghaladó csomag szállítása esetén, még ha eléri a fizetendő összeg a 30 000.-Ft-ot, és ezáltal ingyenes lenne a szállítása a csomagnak, a túlsúly miatt a szállítási költség ebben az esetben 1690.-Ft.

Kapcsolódó termékek