You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • A kosara még üres!

Tropicalfish Debrecen

AquaLine Növény rögzítő háló

500 Ft Nettó ár: 394 Ft

Növényes akváriumot kedvelők nélkülözhetetlen kelléke ez az elasztikus háló. Rendkivül jól alakítható.
Ez a háló több fajta növény rögzítéséhez is alkalmas. Sok növény kötöző / kötöző fonal, kötöző gyapot / használat a elég nehézkes bizonyos növényeknél pl. riccia fluitans. Az apró növényi részek is tökéletesen rögzíthető vele, amik fonál segítségével nagyon problémás.
Használható bármelyik növénynél / Riccia, Microsorum, Anubias, Taxiphyllum, Vesicularia, Monosolenium, Fissides fajtáknál /
A csomag 2db. hálót tartalmaz.

Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML nem támogatott!
    Rossz           Jó
Csomag átvétel és ellenőrzése!
Sérüléssel és reklamációval kapcsolatban kizárólag a futárnál felvett kárfelvételi jegyzőkönyvvel tudunk érdemben foglalkozni! Kérjük, hogy minden esetben a futár jelenlétében nyissák ki a csomagot és ellenőrizze a termékek sértetlenségét!
Termék sérülésekor a kárfelvételi jegyzőkönyv hiánya esetén el kell, hogy utasítsuk a kárigényt!
Törékeny és túlméretes csomag és termék szállítása feláras/bútor, akvárium, fénycső, üvegtermék, stb/, amelynek áráról érdeklődjön E-mail-ben, vagy telefonon!

FONTOS!

Minden 10kg-ot meghaladó csomag szállítása esetén, még ha eléri a fizetendő összeg a 30 000.-Ft-ot, és ezáltal ingyenes lenne a szállítása a csomagnak, a túlsúly miatt a szállítási költség ebben az esetben 1690.-Ft.

Kapcsolódó termékek