You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • A kosara még üres!

Tropicalfish Debrecen

Hydor Koralia Evo 3200

23,309 Ft
Nettó ár: 18,353 Ft

Az új Koralia Evo kompakt, energiatakarékos,és az előző modellhez képest 20 %-val nagyobb teljesítményű. A szabadalmaztatott gömbcsuklónak és a mágneses felfogatásnak köszönhetően a pumpa szinte bárhova felrögzíthető és az áramlása szabadon irányítható.A  mágneses rögzítés egy vibráció-elnyelő eszközzel bővült. A kábelt egy spirális műanyag védi a külső fizikai behatásoktól, így garantálva annak épségét.
Az új forgórész a tengely nélküli  technológiával garantálja az akár 20 %-val több a víz áramlását és az akár 50 %-val kevesebb energia fogyasztást! 
Az Hydor Koralia Evo család minden típusa áramlás szabályzóra köthető. 

Édesvízi akvárium mérete: 180-370 l 
Tengeri akvárium mérete: 112-200 l 
Teljesítmény: 4 W 
Vízforgatás: 3200 l/h 
Alkalmazás: Édesvízi és tengeri akváriumokban

Mennyiségi rendelés esetén kérjen egyedi ajánlatot!

Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML nem támogatott!
    Rossz           Jó
Csomag átvétel és ellenőrzése!
Sérüléssel és reklamációval kapcsolatban kizárólag a futárnál felvett kárfelvételi jegyzőkönyvvel tudunk érdemben foglalkozni! Kérjük, hogy minden esetben a futár jelenlétében nyissák ki a csomagot és ellenőrizze a termékek sértetlenségét!
Termék sérülésekor a kárfelvételi jegyzőkönyv hiánya esetén el kell, hogy utasítsuk a kárigényt!
Törékeny és túlméretes csomag és termék szállítása feláras/bútor, akvárium, fénycső, üvegtermék, stb/, amelynek áráról érdeklődjön E-mail-ben, vagy telefonon!

FONTOS!

Minden 10kg-ot meghaladó csomag szállítása esetén, még ha eléri a fizetendő összeg a 30 000.-Ft-ot, és ezáltal ingyenes lenne a szállítása a csomagnak, a túlsúly miatt a szállítási költség ebben az esetben 1690.-Ft.
Téli időjárásra tekintettel a növény rendeléseket "fűtőpatronnal" ellátva postázunk, aminek a plusz költsége 300.-Ft. Abban az esetben, ha rendelt növények összértéke meghaladja az 5000.-Ft-ot, akkor a "fűtőpatron" nem kerül kiszámlázásra.