You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

The customization tool allows you to make color changes in your theme

  •  
  •  
  •  
  •  
  • A kosara még üres!

Tropicalfish Debrecen

Sera marin reef salt /Prémium tengeri só/

3,790 Ft Nettó ár: 2,984 Ft

Kiegészítő lehetőségek

A legmagasabb minőségű prémium tengeri só.

A sera Tengeri só új receptúrája gondoskodik a kristálytiszta tengervízi viszonyokról. A kitűnő homogenitás és az egyenletes szemcse méretének köszönhetően a sera tengeri só gyorsan, maradéktalanul feloldódik és kristálytiszta vizet eredményez. Ez a tengeri só biztosítja a GH-és KH-értékeket és tartalmaz optimális mennyiségű  kalciumot, valamint magnéziumot tartalmaz biológiailag megfelelő összetételben.
A legmagasabb tartási körülményeket igénylő gerinctelenek, kőkorallok és lágy koralloknak is tökéletes választást nyújt ez a tengeri só. 

Kiszerelés:

Sera marin reef salt 1.3kg

Sera marin reef salt 3.9kg

Sera marin reef salt 20kg

A Sera marin só nem tartalmaz olyan anyagokat, amelyek mesterségesen serkentik Protein Skimmer kiválasztását. Ez nitrát, szilikát és foszfát mentes.


Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML nem támogatott!
    Rossz           Jó
Csomag átvétel és ellenőrzése!
Sérüléssel és reklamációval kapcsolatban kizárólag a futárnál felvett kárfelvételi jegyzőkönyvvel tudunk érdemben foglalkozni! Kérjük, hogy minden esetben a futár jelenlétében nyissák ki a csomagot és ellenőrizze a termékek sértetlenségét!
Termék sérülésekor a kárfelvételi jegyzőkönyv hiánya esetén el kell, hogy utasítsuk a kárigényt!
Törékeny és túlméretes csomag és termék szállítása feláras/bútor, akvárium, fénycső, üvegtermék, stb/, amelynek áráról érdeklődjön E-mail-ben, vagy telefonon!

Kapcsolódó termékek