You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • A kosara még üres!

Tropicalfish Debrecen

Hydor Smart Level-Vízszint szabályzó rendszer

40,624 Ft
Nettó ár: 31,987 Ft

Ez a sokoldalú és teljesen elektronikus vízszint szabályzó rendszer tökéletes választás. Nincs benne mozgó alkatrész, így a megbízhatósága és pontos működése alapkövetelmény. Az úszó nélküli érzékelője hatékonyabban használható tengeri, édesvízi akváriumoknál és a vízkövesedésre sem érzékeny.

A vízutánpótló szivattyú maximális teljesítménye 50w lehet. A rendszert úgy kell kialakítani, hogy az utántöltés 10 percen belül létre kell, hogy jöjjön, mert ellenkező esetben működésbe lép a riasztó funkció, ami figyelmeztető csipogásban nyilvánul meg. 
A rendszer figyelmeztető jelzést ad túltöltés és víz apadás esetén is.
Egyszerű a telepítés.

Mennyiségi rendelés esetén kérjen egyedi ajánlatot!

Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML nem támogatott!
    Rossz           Jó
Csomag átvétel és ellenőrzése!
Sérüléssel és reklamációval kapcsolatban kizárólag a futárnál felvett kárfelvételi jegyzőkönyvvel tudunk érdemben foglalkozni! Kérjük, hogy minden esetben a futár jelenlétében nyissák ki a csomagot és ellenőrizze a termékek sértetlenségét!
Termék sérülésekor a kárfelvételi jegyzőkönyv hiánya esetén el kell, hogy utasítsuk a kárigényt!
Törékeny és túlméretes csomag és termék szállítása feláras/bútor, akvárium, fénycső, üvegtermék, stb/, amelynek áráról érdeklődjön E-mail-ben, vagy telefonon!

FONTOS!

Minden 10kg-ot meghaladó csomag szállítása esetén, még ha eléri a fizetendő összeg a 30 000.-Ft-ot, és ezáltal ingyenes lenne a szállítása a csomagnak, a túlsúly miatt a szállítási költség ebben az esetben 1690.-Ft.
Téli időjárásra tekintettel a növény rendeléseket "fűtőpatronnal" ellátva postázunk, aminek a plusz költsége 300.-Ft. Abban az esetben, ha rendelt növények összértéke meghaladja az 5000.-Ft-ot, akkor a "fűtőpatron" nem kerül kiszámlázásra.