You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • A kosara még üres!

Tropicalfish Debrecen

Aqua Medic Aquaniveau 2 szenzoros vízszintszabályozó

44,900 Ft
Nettó ár: 35,354 Ft

Az Aqua Medic Aquaniveau egy elektronikus vízszintszabályozó egység, ami a tartozék kapcsolómodulon keresztül bármilyen 220V-os (max 200W-os) szivattyút a vízszint változásának megfelelően irányít.
Az állandó vízszint nem csak a akváriumvíz sósűrűségének megőrzése szempontjából fontos, de néhány szűrőberendezés vagy akár a teljes alsó szekrényes szűrőrendszer sokkal hatékonyabban vagy éppen csendesebben üzemel ha a víz szintje változatlan.
Az Aquaniveau 2 szenzoros változatán egy kapcsoló segítségével két üzemmód közül lehet választani:
1. akvárium vízszintszabályozó szivattyú szárazon futás elleni védelemmel: az első úszó a vízszint szabályzásáért felel, míg a második egy olyan biztonsági érzékelő, ami az utántöltő tartály kiürülése esetén védi a motort a szárazon futástól
2. akvárium vízszintszabályozó túltöltés elleni védelemmel: az első úszó a vízszint szabályzásáért felel, míg a második egy olyan biztonsági érzékelő, ami pl. az első úszókapcsoló beragadása esetén megvédi az akváriumot a túltöltéstől
Az Aqua Medic Aquaniveau érzékelőit a mellékelt tapadókorongos rögzítőkkel a szűrőakváriumban és az akvárium peremén is problémamentesen el lehet helyezni.

Mennyiségi rendelés esetén kérjen egyedi árajánlatot!

Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML nem támogatott!
    Rossz           Jó
Csomag átvétel és ellenőrzése!
Sérüléssel és reklamációval kapcsolatban kizárólag a futárnál felvett kárfelvételi jegyzőkönyvvel tudunk érdemben foglalkozni! Kérjük, hogy minden esetben a futár jelenlétében nyissák ki a csomagot és ellenőrizze a termékek sértetlenségét!
Termék sérülésekor a kárfelvételi jegyzőkönyv hiánya esetén el kell, hogy utasítsuk a kárigényt!
Törékeny és túlméretes csomag és termék szállítása feláras/bútor, akvárium, fénycső, üvegtermék, stb/, amelynek áráról érdeklődjön E-mail-ben, vagy telefonon!

FONTOS!

1990.-Ft /0 - 10 kg súlyú küldeményekre vonatkozik!/
/10 kg felett 1690.-Ft túlsúly fizetendő!/
Minden 10kg-ot meghaladó csomag szállítása esetén, még ha eléri a fizetendő összeg a 30 000.-Ft-ot, és ezáltal ingyenes lenne a szállítása a csomagnak, a túlsúly miatt a szállítási költség ebben az esetben 1690.-Ft.
Téli időjárásra tekintettel a növény rendeléseket "fűtőpatronnal" ellátva postázunk, aminek a plusz költsége 600.-Ft. Abban az esetben, ha rendelt növények összértéke meghaladja az 5000.-Ft-ot, akkor a "fűtőpatron" nem kerül kiszámlázásra.

Kapcsolódó termékek