You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • A kosara még üres!

Tropicalfish Debrecen

Sera LED Light 6W

24,235 Ft Nettó ár: 19,083 Ft
LED lámpa (6 W / 12 V) keskeny reflektor világítás kisebb akváriumokhoz.

A Sera cég egyedülálló termékkel rukkolt elő. Plusz opcióként 11 féle különböző színhőmérséklet LED-el lehet személyre szabni ezt a világítótestet. Variálhatjuk hüllőknek, tengeri akváriumhoz, növényes akváriumhoz és lehet speciális színek kiemeléséhez is kialakítani a lámpatestet.
Letisztult, kortalan design-nak köszönhetőn mindenhol akvárium típuson jól mutat.
Passzív hűtésének köszönhetően optimális hőmérsékleten működnek a LED-ek. Az alján lévő víztiszta plexi védi a felfröccsenő víztől. A lámpatest könnyedén telepíthető a flexibilis kar alján lévő, csavarral rögzíthető hattyúnyak segítségével, akár 12mm-es üveg vastagságig.

Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML nem támogatott!
    Rossz           Jó
Csomag átvétel és ellenőrzése!
Sérüléssel és reklamációval kapcsolatban kizárólag a futárnál felvett kárfelvételi jegyzőkönyvvel tudunk érdemben foglalkozni! Kérjük, hogy minden esetben a futár jelenlétében nyissák ki a csomagot és ellenőrizze a termékek sértetlenségét!
Termék sérülésekor a kárfelvételi jegyzőkönyv hiánya esetén el kell, hogy utasítsuk a kárigényt!
Törékeny és túlméretes csomag és termék szállítása feláras/bútor, akvárium, fénycső, üvegtermék, stb/, amelynek áráról érdeklődjön E-mail-ben, vagy telefonon!

FONTOS!

Minden 10kg-ot meghaladó csomag szállítása esetén, még ha eléri a fizetendő összeg a 30 000.-Ft-ot, és ezáltal ingyenes lenne a szállítása a csomagnak, a túlsúly miatt a szállítási költség ebben az esetben 1690.-Ft.