You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • A kosara még üres!

Tropicalfish Debrecen

A.L AquaLine TF II RO vízlágyító készülék 2x75GPD-500

46,990 Ft
Nettó ár: 37,000 Ft
  • Gyártó: TF
  • Hűségpontok: 1800

Nagy lépést tettünk előre az angol Green PP Osmo membrán és előszűrőivel szerelt osmo szűrő forgalmazásban. 
Sikerült egy magas beltartalommal bíró professzionális osmo szűrőt összeállítanunk, ami minden akvarista igényeit kiszolgálja.
A fordított ozmózisos berendezések szinte elengedhetetlenek minden igényes mai akvarista számára, akik az akvarisztikában a csapvízen túlra is tekintenek, valamint a ma oly népszerű növényes akváriumokhoz, melyeknek nélkülözhetetlen kelléke lehet. 
Ez a magas szintű professzionális modell minden akváriumhoz és paludáriumhoz, trópusi növények gondozásához használt lágy víz előállítására kiválóan alkalmas. Hazánkban kemény a víz, ezért vannak olyan vízinövények melyek a lágy vízben fejlődnek optimálisan. A tengeri akvarisztikában is sikerrel használható, mivel a csapvíz tartalmazhat nem kívánt fertőtlenítő szereket és nehézfémeket, melyek károsan befolyásolnák az akvárium helyes vízminőségét.

A "Felhasználói kézikönyv" a "Dokumentáció" fülre kattintva elérhető pc-n, tablet-en és mobilon is.

Ami egyedülállóvá teszi a készüléket az az, hogy ~1:1 arányú jó/rossz víz aránya!!!!
A készüléken az előszűrő tartályok eltérhet a fényképen látottaktól /átlátszó, vagy fehér/!
Ez az egység egy 400-500  liter/nap-os víz hozamú a 2db membránnak köszönhetően, amihez egy 5 mikronos üledékszűrőn és egy kiváló minőségű aktív szenes előszűrőn keresztül jut el a bemenő víz. /alacsony 3 Bar-os víznyomás mellett/
A normál 4 Bar-os nyomás mellett a hasznos víz hozama is megnő, akár 600 liter/nap.
A magyar piacon egyedülálló magas 400-600 liter/nap-os teljesítményt nyomásfokozó szivattyú nélkül éri el a készülék.

Párhuzamos ülepítő szűrő, mely kiszűri az 5 mikronnál nagyobb mechanikai szennyeződéseket (homok, rozsda, iszap, stb.)
Aktív szénszűrő: megköti a klór részecskéket és klórszármazékokat, kellemessé téve ezzel a víz ízét és illatát és egyben védi  a Ro membránt. 
Időszakos cseréje javasolt!

Membránszűrő 2x(75 GPD), a készülék lelke. 0.0001 mikron nagyságú pórusain gyakorlatilag csak a vízmolekulák jutnak át, így minden szennyeződést 96-99.7%os biztonsággal távolít el.
A szett tartalmazza a gyors csatlakozót a lefolyóhoz és az 'Y' elágazást a vízhálózat bekötésére illetve egy 6mm végződésű golyós csapot a nagynyomású cső csatlakozásához.
Egyedi igényeknek is össze tudunk állítani RO készülékeket, de ebben az esetben vegye fel a kapcsolatot kollégánkkal! 

Ha a készülék beüzemelésével kapcsolatban járatlan, akkor bízzon meg ezzel egy víz technikai berendezések szerelésében jártas személyt! 
Reklamációt a készülékkel kapcsolatban úgy tudunk elfogadni, hogy a beépítést kizárólag az RO víztisztító berendezést  erre akreditált szakember, illetve vállalkozás végzi és ezt számlával igazolja!
A teflonszalag nem része a szettnek!

Mennyiségi rendelés esetén kérjen egyedi ajánlatot!

Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML nem támogatott!
    Rossz           Jó
Csomag átvétel és ellenőrzése!
Sérüléssel és reklamációval kapcsolatban kizárólag a futárnál felvett kárfelvételi jegyzőkönyvvel tudunk érdemben foglalkozni! Kérjük, hogy minden esetben a futár jelenlétében nyissák ki a csomagot és ellenőrizze a termékek sértetlenségét!
Termék sérülésekor a kárfelvételi jegyzőkönyv hiánya esetén el kell, hogy utasítsuk a kárigényt!
Törékeny és túlméretes csomag és termék szállítása feláras/bútor, akvárium, fénycső, üvegtermék, stb/, amelynek áráról érdeklődjön E-mail-ben, vagy telefonon!

FONTOS!

1990.-Ft /0 - 10 kg súlyú küldeményekre vonatkozik!/
/10 kg felett 1690.-Ft túlsúly fizetendő!/
Minden 10kg-ot meghaladó csomag szállítása esetén, még ha eléri a fizetendő összeg a 30 000.-Ft-ot, és ezáltal ingyenes lenne a szállítása a csomagnak, a túlsúly miatt a szállítási költség ebben az esetben 1690.-Ft.
Téli időjárásra tekintettel a növény rendeléseket "fűtőpatronnal" ellátva postázunk, aminek a plusz költsége 600.-Ft. Abban az esetben, ha rendelt növények összértéke meghaladja az 5000.-Ft-ot, akkor a "fűtőpatron" nem kerül kiszámlázásra.

Kapcsolódó termékek