You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • A kosara még üres!

Tropicalfish Debrecen

Sera Herbs'n'Loops

6,102 Ft
Nettó ár: 4,805 Ft

sera Herbs'n'Loops a szárított gyógynövények keverékéből (50%) és gondosan előállított Loops-okból áll, a teknősök és más növényevő hüllők számára.
A gyógynövények nyomelemekben és másodlagos növényi anyagokban gazdagok, és megfelelnek az állatok természetes táplálkozási szokásainak. A követelményeket optimálisan teljesíti az értékes tápanyagokban, vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag Loops-okkal való kombináció.
Kiszerelés: 1000ml

Fűszernövények (50%): pitypang levelek, keskenyfa leveles levelek.

Loops (50%): kukoricakeményítő, búzaliszt, halétel, búzasikér, sörélesztő, gyógynövény, lucerna, csalán, petrezselyem, spirulina, egész tojáspor, gammarus, halolaj, tengeri alga, paprika, spenót, zöld-vörös kagyló, fokhagyma.

Mennyiségi rendelés esetén kérjen egyedi ajánlatot!

Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML nem támogatott!
    Rossz           Jó
Csomag átvétel és ellenőrzése!
Sérüléssel és reklamációval kapcsolatban kizárólag a futárnál felvett kárfelvételi jegyzőkönyvvel tudunk érdemben foglalkozni! Kérjük, hogy minden esetben a futár jelenlétében nyissák ki a csomagot és ellenőrizze a termékek sértetlenségét!
Termék sérülésekor a kárfelvételi jegyzőkönyv hiánya esetén el kell, hogy utasítsuk a kárigényt!
Törékeny és túlméretes csomag és termék szállítása feláras/bútor, akvárium, fénycső, üvegtermék, stb/, amelynek áráról érdeklődjön E-mail-ben, vagy telefonon!

FONTOS!

Minden 10kg-ot meghaladó csomag szállítása esetén, még ha eléri a fizetendő összeg a 30 000.-Ft-ot, és ezáltal ingyenes lenne a szállítása a csomagnak, a túlsúly miatt a szállítási költség ebben az esetben 1690.-Ft.
Téli időjárásra tekintettel a növény rendeléseket "fűtőpatronnal" ellátva postázunk, aminek a plusz költsége 300.-Ft. Abban az esetben, ha rendelt növények összértéke meghaladja az 5000.-Ft-ot, akkor a "fűtőpatron" nem kerül kiszámlázásra.

Kapcsolódó termékek