You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • A kosara még üres!

Tropicalfish Debrecen

OASE - Icefree 20 - jégmentesítő

0 Ft
Nettó ár: 0 Ft

Könnyen telepíthető, megbízható termék, kemény fagyokban is jól teljesít ( - 20 C ). 20 m3 feletti, nagyobb tavaknál több készülék üzemeltetése szükséges -  a vízfelszín méretétől függően. A Koi pontyos tavak esetében, fokozottan ajánlott.

- Feszültség: 230 V 50 Hz
- Teljesítmény: 5W
- Áramlás: 420 l/h
- Emelő magasság: 0,75 m
- Villamos kábel: 10 m
- Súly: 1,2 Kg
- 1 m3-es tómérettől ajánlott. A kisebb tavaknál a jég megvastagodását és a mélyebb, langyos vízrétegek túlzott lehűlését okozhatja.
- Méret: 127x85x92 mm
- Garancia: 2 év

Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML nem támogatott!
    Rossz           Jó
Csomag átvétel és ellenőrzése!
Sérüléssel és reklamációval kapcsolatban kizárólag a futárnál felvett kárfelvételi jegyzőkönyvvel tudunk érdemben foglalkozni! Kérjük, hogy minden esetben a futár jelenlétében nyissák ki a csomagot és ellenőrizze a termékek sértetlenségét!
Termék sérülésekor a kárfelvételi jegyzőkönyv hiánya esetén el kell, hogy utasítsuk a kárigényt!
Törékeny és túlméretes csomag és termék szállítása feláras/bútor, akvárium, fénycső, üvegtermék, stb/, amelynek áráról érdeklődjön E-mail-ben, vagy telefonon!

FONTOS!

Minden 10kg-ot meghaladó csomag szállítása esetén, még ha eléri a fizetendő összeg a 30 000.-Ft-ot, és ezáltal ingyenes lenne a szállítása a csomagnak, a túlsúly miatt a szállítási költség ebben az esetben 1690.-Ft.
Téli időjárásra tekintettel a növény rendeléseket "fűtőpatronnal" ellátva postázunk, aminek a plusz költsége 300.-Ft. Abban az esetben, ha rendelt növények összértéke meghaladja az 5000.-Ft-ot, akkor a "fűtőpatron" nem kerül kiszámlázásra.