You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • A kosara még üres!

Tropicalfish Debrecen

Sera Granugreen

673 Ft
Nettó ár: 530 Ft

Kiegészítő lehetőségek

Zöld granulátum táplálék növényevő Malawi-és Tanganyika-tavi cichlidák számára. A sera granugreen magas részarányú karotinban gazdag spirulina algákat tartalmaz és ezzel elősegíti e gyönyörű díszhalak pompás színeit.

A Sera Granugreen egy granulátumból álló gondosan elkészített haleledel kisebb testű sügérek (és Kelet-Afrikai sügér fajok) számára melyek főleg a növényi rostokat és algákat részesítik előnyben. Nagy mennyiségben tartalmaz növényi rostokat úgy mnit Spirulina algákat és spenótot melyek természetes úton segítik elő a színgazdagságot. A kiegyensúlyozott haleledel elősegíti az emésztést. A granulátum süllyedés közben sem veszíti el alakját és állagát, így a víz minőségét sem rontja.

Kiszerelés:

Sera Granugreen                                                        tasakos

Sera Granugreen                                                        250 ml

Sera Granugreen                                                        1000 ml 


Mennyiségi rendelés esetén kérjen egyedi ajánlatot!

Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML nem támogatott!
    Rossz           Jó
Csomag átvétel és ellenőrzése!
Sérüléssel és reklamációval kapcsolatban kizárólag a futárnál felvett kárfelvételi jegyzőkönyvvel tudunk érdemben foglalkozni! Kérjük, hogy minden esetben a futár jelenlétében nyissák ki a csomagot és ellenőrizze a termékek sértetlenségét!
Termék sérülésekor a kárfelvételi jegyzőkönyv hiánya esetén el kell, hogy utasítsuk a kárigényt!
Törékeny és túlméretes csomag és termék szállítása feláras/bútor, akvárium, fénycső, üvegtermék, stb/, amelynek áráról érdeklődjön E-mail-ben, vagy telefonon!

FONTOS!

Minden 10kg-ot meghaladó csomag szállítása esetén, még ha eléri a fizetendő összeg a 30 000.-Ft-ot, és ezáltal ingyenes lenne a szállítása a csomagnak, a túlsúly miatt a szállítási költség ebben az esetben 1690.-Ft.
Téli időjárásra tekintettel a növény rendeléseket "fűtőpatronnal" ellátva postázunk, aminek a plusz költsége 300.-Ft. Abban az esetben, ha rendelt növények összértéke meghaladja az 5000.-Ft-ot, akkor a "fűtőpatron" nem kerül kiszámlázásra.

Kapcsolódó termékek