You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • A kosara még üres!

Tropicalfish Debrecen

Sera Discus Granulat-Tasakos 12 g

457 Ft
Nettó ár: 360 Ft
38083,33 ft / kg

A sera discus granulat ideális táplálék diszkoszhalak, valamint más igényes díszhalak számára. Gondos kiválasztás a nyersanyagok összetétele és egy speciális gyártási technológia gondoskodik e táplálék magas minőségéről.

A Sera Discus Granulat egy lágy granulátumból álló gondosan elkészített haleledel diszkosz halak (beleértve az ivadékokat is) és más kényesebb díszhalak számára. Az ásványi anyagokban és fehérjében gazdag haleledel fokozza a halak emésztését és erősíti az immun rendszerét a betegségekkel szemben. A fokhagyma hozzáadása megkönnyíti az emésztést. A granulátum süllyedés közben sem veszíti el alakját és állagát, így a víz minőségét sem rontja.

 
Kiszerelés:

Sera Discus Granulat                                                Tasakos


Mennyiségi rendelés esetén kérjen egyedi ajánlatot!

Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML nem támogatott!
    Rossz           Jó
Csomag átvétel és ellenőrzése!
Sérüléssel és reklamációval kapcsolatban kizárólag a futárnál felvett kárfelvételi jegyzőkönyvvel tudunk érdemben foglalkozni! Kérjük, hogy minden esetben a futár jelenlétében nyissák ki a csomagot és ellenőrizze a termékek sértetlenségét!
Termék sérülésekor a kárfelvételi jegyzőkönyv hiánya esetén el kell, hogy utasítsuk a kárigényt!
Törékeny és túlméretes csomag és termék szállítása feláras/bútor, akvárium, fénycső, üvegtermék, stb/, amelynek áráról érdeklődjön E-mail-ben, vagy telefonon!

FONTOS!

Minden 10kg-ot meghaladó csomag szállítása esetén, még ha eléri a fizetendő összeg a 30 000.-Ft-ot, és ezáltal ingyenes lenne a szállítása a csomagnak, a túlsúly miatt a szállítási költség ebben az esetben 1690.-Ft.
Téli időjárásra tekintettel a növény rendeléseket "fűtőpatronnal" ellátva postázunk, aminek a plusz költsége 600.-Ft. Abban az esetben, ha rendelt növények összértéke meghaladja az 5000.-Ft-ot, akkor a "fűtőpatron" nem kerül kiszámlázásra.

Kapcsolódó termékek