You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • A kosara még üres!

Tropicalfish Debrecen

Sera Flora

1,350 Ft Nettó ár: 1,063 Ft

Kiegészítő lehetőségek

Növényi lemezes táplálék spirulinával a növényevő halak, harcsák (pl. Plecostomus), elevenszülő fogaspontyok, Malawi-és Tanganyika-tavi színes sügérek, (pl. Tropheus), valamint algaevők számára. Ezeket a fajokat a sera flora és a sera Spirulina Tabs termékekkel, mint fő táplálékkal kell etetni. A fajnak megfelelő táplálás erősíti a halak ellenálló képességét.

A sera Flora növényi alapanyagokból készült lemezes haltáp amit többnyire a vízfelszínről táplálkozó növényevő halak számára fejlesztettek ki. A gondosan összeválogatott hozzávalók nagy mennyiségben tartalmaznak Spirulina algát amely segíti az emésztést és az élénkséget. Könnyű emészthetősége miatt a legyengült halak számára is ideális választás, hogy visszanyerjék erejüket. A sera Flora hosszú ideig megőrzi alakját míg a halak el nem fogyasztják ezáltal nem terheli a vizet.

 Kiszerelés:

Sera Flora                                                      100 ml

Sera Flora                                                      250 ml

Sera Flora                                                      1000 ml

Sera Flora                                                      10000ml

Mennyiségi rendelés esetén kérjen egyedi ajánlatot!

Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML nem támogatott!
    Rossz           Jó
Csomag átvétel és ellenőrzése!
Sérüléssel és reklamációval kapcsolatban kizárólag a futárnál felvett kárfelvételi jegyzőkönyvvel tudunk érdemben foglalkozni! Kérjük, hogy minden esetben a futár jelenlétében nyissák ki a csomagot és ellenőrizze a termékek sértetlenségét!
Termék sérülésekor a kárfelvételi jegyzőkönyv hiánya esetén el kell, hogy utasítsuk a kárigényt!
Törékeny és túlméretes csomag és termék szállítása feláras/bútor, akvárium, fénycső, üvegtermék, stb/, amelynek áráról érdeklődjön E-mail-ben, vagy telefonon!

FONTOS!

Minden 10kg-ot meghaladó csomag szállítása esetén, még ha eléri a fizetendő összeg a 30 000.-Ft-ot, és ezáltal ingyenes lenne a szállítása a csomagnak, a túlsúly miatt a szállítási költség ebben az esetben 1690.-Ft.

Kapcsolódó termékek