You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • A kosara még üres!

Tropicalfish Debrecen

Sera Cu /réz/ Teszt

5,223 Ft
Nettó ár: 4,112 Ft

A Cu /réz/ erősen toxikus anyag, ami túlzott mennyiségben veszélyes lehet a halakra és a gerinctelenekre nézve is. A Sera Cu teszt hatékony módja a réz kimutatásának a vízben.

A réz jelenléte az akváriumban bizonyos algairtó szerek használatával jelenhet meg. Ha nem vagyunk tisztában az algairtó szer tartalmával, akkor érdemes a réz szintet ellenőrizni. Sera Aquatan-val hatékonyan csökkenthetjük a réz szintet. Édesvízhez és tengervízhez egyaránt használható. 
Figyelmeztetés! Tengeri akváriumban a legkisebb mennyiség is méreg a gerinctelenekre és az alacsonyabb rendűekre.
Kiszerelés: 2x15ml+üveg mérőpohár

Mennyiségi rendelés esetén kérjen egyedi ajánlatot!

Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML nem támogatott!
    Rossz           Jó
Csomag átvétel és ellenőrzése!
Sérüléssel és reklamációval kapcsolatban kizárólag a futárnál felvett kárfelvételi jegyzőkönyvvel tudunk érdemben foglalkozni! Kérjük, hogy minden esetben a futár jelenlétében nyissák ki a csomagot és ellenőrizze a termékek sértetlenségét!
Termék sérülésekor a kárfelvételi jegyzőkönyv hiánya esetén el kell, hogy utasítsuk a kárigényt!
Törékeny és túlméretes csomag és termék szállítása feláras/bútor, akvárium, fénycső, üvegtermék, stb/, amelynek áráról érdeklődjön E-mail-ben, vagy telefonon!

FONTOS!

Minden 10kg-ot meghaladó csomag szállítása esetén, még ha eléri a fizetendő összeg a 30 000.-Ft-ot, és ezáltal ingyenes lenne a szállítása a csomagnak, a túlsúly miatt a szállítási költség ebben az esetben 1690.-Ft.

Kapcsolódó termékek