You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • A kosara még üres!

Tropicalfish Debrecen

Sera Vipagran Baby

1,532 Ft
Nettó ár: 1,206 Ft

Kiegészítő lehetőségek

Granulátumtáplálék növendékhalak és kis szájú fajok számára. Az apró magméret miatt a sera vipagran baby ideális a kis pontylazacok és a márnák, botiák, törpe tarkas ügérek és kis labirintushalak számára. 
A kiegyensúlyozott összetétel és a multivitamin komplex teszi a sera vipagran baby-t ezen halak tökéletes, tápláló alaptáplálékává. 

A Sera Vipagran Baby egy granulátumból álló gondosan elkészített ivadék haleledel melynek lágyabb granulátumai kifejezetten növendék halaknak készült melyek a víz középső rétegében táplálkoznak A tápban található omega zsírsav, fehérje, alga, nyomelemek és karotin hozzájárul a növendék halak egészségéhez, növekedéséhez és az élénk színek kialakulásához. A granulátum süllyedés közben sem veszíti el alakját és állagát, így a víz minőségét sem rontja.

Kiszerelés:

Sera Vipagran Baby                                                   50 ml

Sera Vipagran Baby                                                  100 ml

Sera Vipagran Baby                                                  1,2 kg 


Mennyiségi rendelés esetén kérjen egyedi ajánlatot!

Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML nem támogatott!
    Rossz           Jó
Csomag átvétel és ellenőrzése!
Sérüléssel és reklamációval kapcsolatban kizárólag a futárnál felvett kárfelvételi jegyzőkönyvvel tudunk érdemben foglalkozni! Kérjük, hogy minden esetben a futár jelenlétében nyissák ki a csomagot és ellenőrizze a termékek sértetlenségét!
Termék sérülésekor a kárfelvételi jegyzőkönyv hiánya esetén el kell, hogy utasítsuk a kárigényt!
Törékeny és túlméretes csomag és termék szállítása feláras/bútor, akvárium, fénycső, üvegtermék, stb/, amelynek áráról érdeklődjön E-mail-ben, vagy telefonon!

FONTOS!

Minden 10kg-ot meghaladó csomag szállítása esetén, még ha eléri a fizetendő összeg a 30 000.-Ft-ot, és ezáltal ingyenes lenne a szállítása a csomagnak, a túlsúly miatt a szállítási költség ebben az esetben 1690.-Ft.
Téli időjárásra tekintettel a növény rendeléseket "fűtőpatronnal" ellátva postázunk, aminek a plusz költsége 300.-Ft. Abban az esetben, ha rendelt növények összértéke meghaladja az 5000.-Ft-ot, akkor a "fűtőpatron" nem kerül kiszámlázásra.

Kapcsolódó termékek